Τουρνάς: Τα δάκρυα της μητέρας του Γιώργου Μαρίνου ήταν για μένα σοκ

Η συγκινητική στιγμή που του έχει μείνει χαραγμένη στην καρδιά του

Ο Κώστας Τουρνάς έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο σπουδαίος ερμηνευτής έχει βιώσει διάφορες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά του.

Τουρνάς: Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω ακούσει

Μία από αυτές εξομολογήθηκε στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή «Ανοιχτά» με πρωταγωνίστρια τη μητέρα του Γιώργου Μαρίνου.

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος - Η αποκάλυψη του Σταμάτη Φασουλή

Κώστας Τουρνάς

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι κι υπήρξαν κάποιες σκηνές οι οποίες με σόκαραν για την κοινωνική τους πλευρά και τι βιώνει ο καθένας μόνος του. Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου ήταν πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μία παράσταση η μητέρα του κι ο πατέρας του» ανέφερε αρχικά.

Πρώην συνεργάτιδά του: «Διάβασα ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει άνοια»

Γιώργος Μαρίνος

«Ο Γιώργος έλεγε τότε μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα έλεγε να είχα κι εγώ τη δική μου την αγάπη. Μιλώντας για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού κι αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό συναισθηματικά. Πολλές φορές κοιτούσαμε από την κουίντα τον Γιώργο, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. Κοιτάζω από την κουίντα τη μητέρα του Γιώργου, η οποία ήταν ανέκφραστη αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Αυτό για εμένα είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και να τη θλίβει» πρόσθεσε ο Κώστας Τουρνάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top