Παναγιώτης Βασιλάκος: Το άγνωστο σύμφωνο συμβίωσης

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο» εξομολογείται ο Bachelor

Για την προσωπική του ζωή, για την ημέρα που παραλίγο να χάσει τον πατέρα του, αλλά και για το άγνωστο σύμφωνο συμβίωσης με πρώην σύντροφό του μίλησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Το 2008 κοντέψαμε να χάσουμε τον πατέρα μου. Καθώς οδηγούσε το μηχανάκι του, έπαθε ανεύρυσμα, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και επειδή ήθελε να πολύ δοτικός με τους συνδημότες τους, όλη αυτή η πίεση του δημιούργησε αυτό. Όταν είσαι πολύ ευαίσθητος και θέλεις να βοηθήσεις δεν μπορείς να ασχοληθεί με την πολιτική», είπε αρχικά ο πρώην Bachelor στην κάμερα της εκπομπής Love it.

Παναγιώτης Βασιλάκος – Το άγνωστο σύμφωνο συμβίωσης με πρώην σύζυγό του

«Έχω φτάσει κοντά στον γάμο και καλύτερα που δεν έγινε. Είχα κάνει σύμφωνο συμβίωσης και γενικά το πήγαινα πολύ γρήγορα, αλλά καλύτερα που δεν έγινε. Μέσα σε ένα χρόνο έγιναν όλα αυτά» αποκάλυψε.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ερωτευμένος ξανά μετά τη Νικολέττα Τσομπανίδου

ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

Οι ευτυχισμένες στιγμές ανάμεσα στη Νικολέττα Τσομπανίδου και τον Παναγιώτη Βασιλάκο ανήκουν στο παρελθόν! /Φωτογραφία Instagram

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε δώσει το μονόπετρο του ριάλιτι αγάπης στην κοκκινομάλλα cheerleader Παναγιώτα Τσομπανίδου, αλλά η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ καιρό ακόμα μετά το παιχνίδι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top