Γιάννης Κοντούλης: Η Δέσποινα Μοιραράκη τον αποχαιρέτησε όπως του άξιζε

Όσα είπε το οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου της επιχειρηματία

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή μετά τη σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταια χρόνια με τον καρκίνο

Πέθανε ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Happy Day και τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Κοντούλης έφυγε τα ξημερώματα στις 4:20 στο Ιατρικό Κέντρο όπου και νοσηλευόταν.

Ο Τάσος Μοιραράκης μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον θάνατο του πατριού του

Ο Τάσος Μοιραράκης μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για τον θάνατο του πατριού του

Λίγες ώρες αργότερα, το οικογενειακό περιβάλλον της παρουσιάστριας κι επιχειρηματία αλλά και του αείμνηστου ναυάρχου ε.α., μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και την Κατερίνα Σουλιώτη για τη μεγάλη αυτή απώλεια.«Είχε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια αυτό το πράγμα, απλά τις τελευταίες 15-20 ημέρες ήταν πάρα πολύ άσχημα», είπε ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος. «Το πρώτο 1-1,5 χρόνο όλα πήγαιναν προς το καλύτερο κι είχαμε ελπίδες, μέσα σε 15 ημέρες... σαν να πέρασαν δυο χρόνια. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι, ήταν πολύ καλός άνθρωπος», συμπλήρωσε τονίζοντας το πόσο ο Γιάννης Κοντούλης αγαπούσε τη μητέρα του.

«Αγαπημένε μου captain... »: Συγκινεί ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη

«Ήταν εξαιρετικός άνθρωπος κι είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους. Η Δέσποινα Μοιραράκη τον αποχαιρέτησε όλη νύχτα απόψε όπως του άξιζε και του έπρεπε σαν ζευγάρι», δήλωσε η αδερφή της επιχειρηματία, Σοφία Κατσά.  

Η αδερφή της Δέσποινας Μοιραράκη μίλησε για μια μεγάλη αγάπη...

Η αδερφή της Δέσποινας Μοιραράκη, Σοφία, μίλησε για μια μεγάλη αγάπη...

Συγκλονισμένη η αδερφή του Γιάννη Κοντούλη, Βασιλική, μίλησε συντετριμμένη στην εκπομπή: «Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ένας κύριος... έχασα το στήριγμά μου».

Γιάννης Κοντούλης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Μοιραράκη

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε δηλώσει στη Ζήνα Κουτσελίνη ότι μέρος των χρημάτων που θα έπαιρνε από την παρουσίαση του Cash or Trash, θα τα διέθεται... υπέρ υγείας, κρύβοντας τη θλίψη της για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της. 

Τον περασμένο Μάιο η Δέσποινα Μοιραράκη είχε φιλοξενήθει στο πλατό του Αλήθειες με τη Ζήνα

Τον περασμένο Μάιο η Δέσποινα Μοιραράκη είχε φιλοξενήθει στο πλατό του Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top