Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από τα βραβεία

Το ηχηρό μήνυμα που θέλησε να στείλει η τραγουδίστρια

Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου να αποχωρεί άρον άρον από το γήπεδο Tae Kwon Do, όπου έλαβαν χώρα τα φετινά Mad Video Music Awards, για να μην κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα, ήταν σοκαριστική. 

MAD VMA 2022: Συγκλονίζουν νέα πλάνα με την Παπαρίζου να τρέχει να γλιτώσει

Λίγες ώρες μετά τον άγριο τσακωμό ανάμεσα στον Light και τον Snik, όπου ενεπλάκη χωρίς να το θέλει, η pop star πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατά της βίας. 

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά προβλήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι τα προβλήματα.

Σάκης Ρουβάς για Έλενα Παπαρίζου: «Πόνεσε η καρδιά μου»

Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης και να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top