Σάκης Ρουβάς για Έλενα Παπαρίζου: «Πόνεσε η καρδιά μου»

Ο τραγουδιστής πήρε θέση για τον καβγά του Light με τον Snik

Η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου φεύγει άρον άρον από το γήπεδο για να γλιτώσει

Μπορεί φέτος να μην είδαμε τον Σάκη Ρουβά να κάθεται στις κερκίδες του Tae Kwon Do στο Φάληρο, ωστόσο είναι ένας καλλιτέχνης που παραδοσιακά τιμά με την παρουσία του τα Mad Video Music Awards.

MAD VMA: Το #Cancel_trappers πρώτο trend στα social media

Παρακολουθώντας τα όσα τρομακτικά συνέβησαν ανάμεσα στον Light και τον Snik, ο τραγουδιστής θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, σχολιάζοντας και το σκηνικό με την Έλενα Παπαρίζου, η οποία κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά.

MAD VMA 2022: Συγκλονίζουν νέα πλάνα με την Παπαρίζου να τρέχει να γλιτώσει

«Χθες το βράδυ πόνεσε η καρδιά μου βλέποντας όλα αυτά που συνέβησαν στα βραβεία του MAD… Πόνεσε η καρδιά μου γι’ αυτό που υπέστη η αγαπημένη μου Έλενα. Πόνεσε η καρδιά μου για τους χιλιάδες θεατές, μικρούς και μεγάλους, που βρισκόταν στο κοινό και που πήγαν εκεί ψάχνοντας λίγη χαρά και έκφραση μέσα από τη μουσική. 

Πόνεσε η καρδιά μου για τα ίδια τα βραβεία και τον θεσμό που τόσο πολύ αγαπώ, έχοντας βρεθεί εκεί αμέτρητα βράδια επικοινωνώντας με τον κόσμο τη μουσική μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους, γεφυρώνει τους λαούς και τους πολιτισμούς. Έχει τη δύναμη να συγκινεί τα πλήθη και να τα φέρνει κοντά. Η βία, όπως και η κουλτούρα της βίας, δεν έχει θέση σε μια γιορτή μουσικής αλλά ούτε και στην κοινωνία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς στο instagram.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top