Πάνος Μουζουράκης: Η «καρμική» σχέση του με τον Αλευρά και τον Ελευθερίου

Όσα δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star

Δείτε τη συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη στο Breakfast@Star

Στο θέατρο Άλσος συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, καθώς αυτόν τον καιρό πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, «Τι ζούμε ρε;».

Μουζουράκης: «Εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι και πώς με αντιλαμβάνεστε εσείς»

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δέχτηκε αμέσως την πρόταση για την παράσταση και εξήγησε πως η σχέση του με τους συμπρωταγωνιστές του, Λευτέρη Ελευθερίου και Θανάση Αλευρά είναι καρμική.

«Με τον Λευτέρη είμαστε γεννημένοι την ίδια μέρα 24/5/1979 και με τον Θανάση είμαστε πάλι το 79 και πάλι Δίδυμοι. Με τον Θανάση έχουμε τον ίδιο ωροσκόπο».

Αν και θα του πήγαινε ο ρόλος του παρουσιαστή, εκείνον δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. «Θέλω να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο με τη μουσική», πρόσθεσε.

Πάνος Μουζουράκης - Τζίνα Βαρελά: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Πολύ «γεμάτο» θα είναι το καλοκαρί για τον Πάνο Μουζουράκη, αφού θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Τον χειμώνα θα παίξει σε μιούζικαλ, ενώ ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι στην κριτική επιτροπή του «The Voice».

«Για κάποιο λόγο δεν έχω βρει το μυστικό της χαράς. Έχω χάσει τον δρόμο μου γιατί προσπαθούσα να καταλάβω πώς λειτουργεί αυτός ο κόσμος για να μπορέσω να προσαρμοστώ κι εγώ σε αυτόν. Έτσι απέκτησα πάρα πολλά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία νομίζω ότι θα έρθει η στιγμή να λυθούν, αλλά επειδή είμαι τεμπέλης και δε δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, μάλλον θα λυθούν μέσα από ένα ισχυρό σοκ», εξομολογείται στη Βάσια Μπασιούρη. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top