Ασημίνα Ουστάλλι: «Δεν έχω κάνει ροζ βίντεο»

«Έχω σχέση κι αυτά που γράφονται με προσβάλλουν»

Για την πλαστική που έκανε στη μύτη, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι

Μιλώντας στο Happy Day, η πρώην παίκτρια του MasterChef εξομολογήθηκε ότι πλέον αντιμετώπισε το πρόβλημα που είχε προκύψει μετά την πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη της και είναι καλά. 

 

 

«Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω Θεώ αναπνέω καλά, πολύ καλή η γιατρός, δεν κατάλαβα τίποτα όταν σηκώθηκα από τη νάρκωση. Απελευθερώθηκα πλέον. Όταν έγραψαν πως είμαι αγνώριστη από τις πλαστικές, γέλασα», είπε και συνέχισε για τα σχόλια που της έκαναν οι followers της:

Ασημίνα Ουστάλλι: Τρίτο χειρουργείο μετά την αποτυχημένη πλαστική στη μύτη

«Μου έστελναν και με ρωτούσαν που έχω κάνει λίφτινγκ για να πάνε κι αυτοί. Εκεί νευρίασα γιατί ξαφνικά βρέθηκα να τα έχω αλλάξει όλα πάνω μου. Μόνο πλαστική στη μύτη έχω κάνει».

Τέλος δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα γράφτηκαν για ένα υποτιθέμενο ροζ βίντεο που έχει κάνει. 

Ασημίνα Ουστάλλι: Τα προβλήματα υγείας μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου. Δεν συμμετείχα σε ροζ βίντεο ποτέ και έχω και μια σχέση που προσβάλλεται από αυτό. Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα», είπε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top