Ασημίνα Ουστάλλι: Τα προβλήματα υγείας μετά τις αποτυχημένες πλαστικές

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για τον εφιάλτη που ζει

Η Ασημίνα Ουστάλλι, πρώην παίκτρια του MasterChef, εξομολογήθηκε την περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της μετά τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε στη μύτη της.

Πρώην παίκτρια του MasterChef έκανε πλαστική στη μύτη της

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day για την επέμβαση η όμορφη σεφ είπε: «Έχω χάσει 7 κιλά επειδή έκανα δύο πλαστικές στη μύτη μου. Με ταλαιπώρησε αρκετά γιατί το έκανα δύο φορές και δεν πέτυχε. Με είχε ρίξει και πολύ ψυχολογικά όλο αυτό».

ασημινα ουστάλλι

«Η πρώτη μου πλαστική στη μύτη δεν πέτυχε. Τρεις μήνες μετά το πρώτο χειρουργείο έκανα και δεύτερη πλαστική με αποτέλεσμα να μην μπορώ να αναπνεύσω από το ένα ρουθούνι. Ζορίζομαι ακόμα και τώρα. Δεν πέτυχε ούτε το χειρουργείο στο διάφραγμα, ούτε η πλαστική στη μύτη αλλά δε με νοιάζει θέλω μόνο να βρω την υγεία μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του MasterChef.

ασημινα ουσταλλι

«Πήγα το καλοκαίρι στον παθολόγο και μου βρήκαν φύσημα κάτι το οποίο δεν είχαν πιο πριν. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, παίρνω συνέχεια χάπια αγωγές και με πιάνουν συνέχεια κρίσεις πανικού μετά απ’ όλο αυτό.. Νιώθω μόνιμα ένα πλάκωμα και σκέφτομαι να κινηθώ και νομικά» εξομολογήθηκε η Ασιμίνα Ουστάλλι.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top