Έλενα Παπαρίζου για Ανδρέα Καψάλη: «Αυτό είναι το πιο όμορφο χάρισμά του»

Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 η Έλενα Παπαρίζου και μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, τις συμμετοχές της στην Eurovision, αλλά και τον έρωτά της με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Παπαρίζου - Μαυρίδης: Τέλος στη δικαστική διαμάχη - Η «συγγνώμη» στην Έλενα

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Μιλώντας για τις δύο φορές που συμμετείχε στην Eurovision, το 2001 και το 2005 η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Την πρώτη φορά είχα πολύ άγχος. Ήταν πολύ διαφορετικά τότε, γιατί πήγαμε ως συγκρότημα και είχα τη στήριξη του Νίκου Παναγιωτίδη στο πλευρό μου.

Άγχος είχα και τη δεύτερη φορά. Όσο πιο πολύ μπαίνεις στον επαγγελματισμό, γιατί είναι πρωταθλητισμός όταν ασχολείσαι με το τραγούδι, έχεις σκληρή προετοιμασία. Δεν πέρασε μέρα που δεν περνούσα από τον Φωκά Ευαγγελινό για να κάνω πρόβα».

«Εννοείται ότι θέλαμε την πρωτιά και τις δύο φορές. Αυτό θέλαμε και γι’ αυτό πηγαίναμε. Λέγαμε να πάει κάποιος στην Eurovision με ένα τραγούδι που λέγεται My Number One και να φτάσεις τελευταία θέση, πρέπει να είναι δράμα!» πρόσθεσε.

Έλενα Παπαρίζου: Πιο αδύνατη από ποτέ και με νέο hair look!

Η Έλενα Παπαρίζου για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

«Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε.

Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τον σύντροφό του», ανέφερε για τις σχέσεις η Έλενα Παπαρίζου.

παπαριζου καψαλης

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της είναι παντρεμένοι τα τελευταία 7 χρόνια, παραμένουν πολύ ερωτευμένοι και περνάνε υπέροχα ο ένας στο πλευρό του άλλου

Για τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη η τραγουδίστρια είπε: «Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top