Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Λιώνει στη γυμναστική μετά τα σχόλια για τα κιλά της

Η 34χρονη δημοσιογράφος ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Με μπικίνι ποζάρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη νέα της ανάρτηση στο Instagram, πιο fit από ποτέ, και εντυπωσιάζει!

βαλαβανη

Η όμορφη 34χρονη δημοσιογράφος έχει «λιώσει» στη γυμναστική και έχει ήδη καταφέρει να χάσει τα κιλά που είχε πάρει, όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί.

Η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου είχε δεχτεί αρνητικά σχόλια για το βάρος της και κάποιοι αδιάκριτοι followers της τη ρωτούσαν αν είναι έγκυος, κάτι που την ενόχλησε ιδιαίτερα, όπως είναι φυσικό.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση για τα κιλά της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, ''μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι''. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω» είχε πει στην Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό είναι θέμα πολύ λεπτό για μια γυναίκα. Δεν ξέρεις αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί, είναι στην προσπάθεια να κάνει παιδί και δεν τα καταφέρνει ή αν απλά τρώει. Είναι αδιάκριτο και λεπτό ζήτημα και καλό είναι όσο κι αν αγαπάς τον άλλο να μιλάς έτσι. Εγώ πιέζομαι πάρα πολύ. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει» είχε τονίσει η αθλητικογράφος.

Αυτές τις μέρες η Ευρυδίκη «λιώνει» κάνοντας καθημερινά Διάδρομο για μία ώρα, ενώ συνδυάζει και ασκήσεις με βάρη στην προπόνησή της.

Δείτε την ανάρτησή της με μαγιό:

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top