Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με τον Κώστα Πηλαδάκη στο Παρίσι

Η πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε πώς περνάει στο εξωτερικό

Στιγμιότυπα από την επιστροφή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην Ελλάδα 

Πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, από τη στιγμή που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, πραγματοποίησε η πρώην παίκτρια του Survivor, μαζί με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, επισκέπτοντας στο Παρίσι.

Λύγισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο εθισμός του πατέρα της στα ναρκωτικά

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

 

Το μοντέλο είχε την ευκαιρία να απολαύσει από πολύ κοντά το Champions League Final, ενώ ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στο instagram από τις κερκίδες, πριν και μετά την λήξη του αγώνα. 

«Πόσο ωραία πέρασα και πόσο πολύ μου είχε λείψει να βλέπω live αγώνα ποδοσφαίρου και ποσο μαλλον έναν τέτοιο αγώνα. Courtois MVP ξεκάθαρα… 100Κ μέσα στο γήπεδο… Ενεργεια μαγική», έγραψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η εξομολόγηση του Πηλαδάκη στη Ναυσικά: «Μου λείπεις πολύ»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nafsika (@nafsika_pan)

 

Σειρά είχε η επίσκεψη στην Disneyland. Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου μοιράστηκε πολλές στιγμές από το ταξίδι τους, μην κρύβοντας το πόσο όμορφα περνούν και πόσο χαίρονται που είναι ξανά μαζί, έπειτα από τόσους μήνες.

 Η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου μοιράστηκε πολλές στιγμές από το ταξίδι τους στο Παρίσι, μην κρύβοντας το πόσο όμορφα περνά με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού επιβίωσης, από το οποίο αποχώρησε οικειωθελώς για λόγους υγείας, φαίνεται ότι διανύει την πιο όμορφη περίοδο στην αγκαλιά του γνωστού επιχειρηματία.

Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης: Το πρώτο φιλί μετά από 5 μήνες

Μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο, το γνωστό μοντέλο ασχολείται ξανά λεπτομερώς με γυναικεία θέματα που έχουν να κάνουν με το στυλ και την ομορφιά.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και σε αυτό της το ταξίδι, κατάφερε να ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις της στο Παρίσι ανεβάζοντας παράλληλα μια σειρά από φωτογραφίες.

Ν. Παναγιωτακοπούλου: Το modelling από τα 8 και ο έρωτας με τον Πηλαδάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top