Μπόμπα: Κύμα συμπαράστασης μετά τα επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή της

Γυναίκες και άντρες celebrities στο πλευρό της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της

Η πρόσφατη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα στο instagram από ένα επαγγελματικό ταξίδι της στο Μιλάνο, στάθηκε αφορμή για να δεχτεί πλήθος από αρνητικά και επικριτικά σχόλια για την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς και για το πόσο καλή μητέρα είναι...  

Η Μπόμπα ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εμφάνισή της

 

 

Το πρωί της Δευτέρας η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της στην πολυσυζητημένη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα και υποστήριξε δημόσια ότι: «Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι».

Φάρσα του Σάκη Τανιμανίδη στη Χριστίνα Μπόμπα για πολλά likes

Οι αναρτήσεις υποστήριξης προς τη Χριστίνα Μπόμπα

Ακολούθησαν αρκετές αναρτήσεις υποστήριξης προς την Χριστίνα Μπόμπα αλλά και προς οποιαδήποτε σύγχρονη γυναίκα – μητέρα, η οποία καθημερινά δέχεται σχόλια για την εμφάνισή της, αλλά και όσο μπορεί να δημοσιοποιεί στα social media.

 

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάφτιση των διδύμων!

Η ανάρτηση του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη

Πάντα στο πλευρό της Χριστίνας Μπόμπα, ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μέσω instagram στήριξε για άλλη μια φορά την μητέρα των παιδιών του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top