«Έφυγε» από τη ζωή ο Δάκης

Έδινε μάχη με τον καρκίνο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης. 

Δάκης 1

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών

Δάκης: «Έχει αδυνατίσει πολύ, δεν του μεταφέρουμε όσα γράφονται»

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλλα Πλέσσα-Καρρέρ, με την οποία διατηρούσε στενή φιλική σχέση.

 

 

«Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας εκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’αγαπω πάντα… «Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα με δίχως ένα σύννεφο με δίχως στεναχώρια Αλλ' όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του», έγραψε.

Δάκης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Δάκης 2

Τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο και νοσηλευτόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο στα βόρεια προάστια. 

Δάκης: «Θέλω να πεθάνω στη σκηνή»

Ο Δάκης σε παλιότερη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ το 2019 είχε δηλώσει: «Θέλω να πεθάνω πάνω στη σκηνή».

Ο Δάκης αποκάλυψε ότι του είχαν δώσει έξι μήνες ζωής!

«Όποιος θέλει να μάθει την ηλικία μου, να μπει στη Wikipedia, που τα γράφει όλα καλά. Ο φόβος μου είναι να μην μείνω στο κρεβάτι. Να κοιμηθούμε και να μην ξυπνήσουμε, τι ωραίο. Έτσι σκέφτομαι το τέλος μου… Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδάω.

Γνωστός τραγουδιστής για τη μάχη με τον καρκίνο:Μου έλεγαν ψέματα για να...

Όταν περνάς τη δύσκολη περιπέτεια, δεν ξέρω, κάτι γίνεται. Δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά φεύγει, θα φύγει… Αυτό λένε οι γιατροί, ότι φεύγει. Στην αρχή μου έκρυψαν ότι είχα τεράστιο πρόβλημα, μου το είπαν μετά από έξι μήνες. Μου είχαν πει πως έχω έξι μήνες ζωής. Ήταν ένας καρκίνος στο παχύ έντερο… Δεν σκέφτομαι τις μεταστάσεις… Συνεχίζω και τις θεραπείες. Τον Νοέμβριο τελειώνουν οι θεραπείες…», είχε δηλώσει για την περιπέτεια της υγείας του.

Ποιος ήταν ο Δάκης

Το κανονικό του όνομα ήταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης, και άφησε εποχή στο ελληνικό τραγούδι με μεγάλες επιτυχίες.

Μίμης Πλέσσας Δάκης

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η  σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ - Πλέσσα

Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου 1943 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Το 1963 ήρθε στην Ελλάδα και σχεδόν ένα χρόνο μετά ξεκινά να τραγουδά σε χώρους διασκέδασης και θεαμάτων.

Έχει τραγουδήσει στίχους στιχουργών όπως Πυθαγόρας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Σώτια Τσώτου, Ξενοφώντας Φυλέρης, Θάνος Σοφός, Ρόνη Σοφού κ.ά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top