Κατσούλης: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας του

Η αγαπημένη του μαμά έφυγε από τη ζωή πριν μερικές μέρες

Δείτε παλιότερο insta story του Κρατερού Κατσούλη από το νοσοκομείο

Μερικές από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του βιώνει ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς εδώ και λίγες μέρες έχει χάσει έναν πολυαγαπημένο του άνθρωπο, τη μητέρα του.

Πένθος για τον Κρατερό Κατσούλη: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του

Ο ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου είχε από καιρό αναφέρει στους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας που την είχαν οδηγήσει σε παρατεταμένες νοσηλείες.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που του έδινε κουράγιο όλον αυτόν τον καιρό αλλά και που του συμπαραστέκεται τώρα στο πένθος του, ο Κρατερός Κατσούλης δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη μητέρα του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης, τα συλλυπητήρια, οι ευχές σας για το ταξίδι της, η αγάπη που στέλνετε, από την ώρα που έκανα γνωστό ότι έφυγε η μητέρα μου,είναι πραγματικά ανεκτίμητα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Προσπαθώ γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους αλλά μου είναι πολύ δύσκολο συναισθηματικά και χρειάζομαι χρόνο. Αγάπη φως και ευλογία σε όλους.
Ουρανία Καλλίδου , κατά κόσμον Άνια.
1/4/44-25/5/22»
.

Δείτε την ανάρτηση του Κρατερού Κατσούλη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top