Έλεν Ντε Τζένερις: «Όταν ξεκίνησα δεν μπορούσα να πω "gay"»

Τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε της εκπομπής της

Στις 26 Μαΐου έκλεισε ο κύκλος του The Ellen Show μετά από 19 ολόκληρα χρόνια με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, όπως είχε προαναγγείλει η Έλεν Ντε Τζένερις πριν από έναν μήνα στα social media.

Τέλος εποχής: Η Έλεν Ντε Τζένερις έγραψε την τελευταία της εκπομπή!

Ellen DeGeneres: Τέλος εποχής για την εκπομπή της - Αυλαία 19 χρόνια μετά

Η δημοφιλής κωμικός και παρουσιάστρια μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε έκανε αναδρομή στις εισόδους της στο πλατό από την πρώτη έως την τελευταία εκπομπή.

Στον εναρκτήριο λόγο της η Έλεν Ντε Τζένερις στάθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η αντίληψη του κόσμου για τη διαφορετικότητα σε σχέση με τότε που ξεκινούσε η εκπομπή της.

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε το σόου, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή ήμουν διαφορετική», είπε. «Όταν ξεκινήσαμε αυτό το σόου, δεν μπορούσα να πω «gay» στην εκπομπή. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «gay.» Το έλεγα πολύ στο σπίτι. «Τι τρώμε για gay πρωινό;».

«Δεν μπορούσαμε να πούμε “gay”. Δεν μπορούσα να πω “εμείς”, γιατί αυτό σήμαινε ότι ήμουν με κάποιον», συνέχισε. «Σίγουρα δεν μπορούσα να πω “σύζυγος” και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω “σύζυγος” όλη την ώρα», ανέφερε αρχικά. 

«Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα, «Εντάξει, τότε θα είμαι κατά τη διάρκεια της ημέρας καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;», πρόσθεσε η ίδια.

Η Έλεν Ντε Τζένερις με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι/ Φωτογραφία AP

«Αλλάξαμε τις ζωές ανθρώπων και άλλαξε και η δική μου. Ήταν η πιο σπουδαία εμπειρία που είχα ποτέ, πέρα από την πιο άγρια φαντασία μου», συμπλήρωσε στο τέλος συγκινημένη αναφορικά με τη γεύση που της άφησε όλο αυτό το ταξίδι.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top