Σοφία Μανωλάκου: «Ο Σπαντίδας είναι οικογένειά μου ό,τι και αν συμβεί»

Η σχέση της με τον ηθοποιό, το bullying και ο «Απρόσκλητος Επισκέπτης»

Η Σοφία Μανωλάκου αποτελεί μια νέα εντυπωσιακή ηθοποιό που έχει ξεχωρίσει με το ήθος και το ταλέντο της. To star.gr τη συνάντησε στο θέατρο Eliart, όπου πρωταγωνιστεί στο αγαπημένο έργο της Αγκάθα Κρίστι, «Απρόσκλητος Επισκέπτης».

σοφια μανωλακου

Η όμορφη ηθοποιός εξηγεί αν έπαιξε ρόλο στην καριέρα της η εμφάνισή της: «Σε όλα τα επαγγέλματα όταν βλέπουν κάτι όμορφο ζητάνε παραπάνω διαπιστεύσεις για να δείξεις ότι αξίζεις. Προσωπικά δε βρήκα δυσκολίες, θεωρώ ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι ένα διαβατήριο για όλα τα επαγγέλματα, αλλά δεν είναι η βίζα για να μείνεις κάπου».

Μιλώντας για το bullying που δέχτηκε από γνωστή ηθοποιό στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η ηθοποιός είπε: «Ήταν δική της ανασφάλεια και προσπαθούσε να δείξει την ισχύ της σαν τα σκυλάκια που γαυγίζουν για να δείξουν ότι ο χώρος τούς ανήκει. Πλέον τα έχουμε βρει γιατί κατάλαβε ότι δεν υπάρχει λόγος να γαυγίζει τόσο πολύ απέναντι μου. Είναι μια κυρία μεγάλης ηλικίας, αλλά παραμένει ενεργή στον χώρο».

H Σοφία Μανωλάκου εδώ και 13 χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Σπύρο Σπαντίδα και μιλώντας για την σχέση εξηγεί τι ρόλο παίζει ο έρωτας και η ζήλια στη ζωή της: «Ο έρωτας δεν ξέρω αν μένει ζωντανός, αλλά αυτό που έρχεται είναι ακόμα πιο δυνατό και είναι η αγάπη. Ο Σπύρος είναι οικογένειά μου ό, τι και αν συμβεί στο μέλλον. Όταν κάποιος αισθάνεται ανασφαλής τότε ζηλεύει, από εμένα κυρίως δεν υπάρχει ζήλια».

Σοφία Μανωλάκου Σπύρος Σπαντίδας

Η Σοφία Μανωλάκου και ο Σπύρος Σπαντίδας στο Θέατρο Πόλη το 2017/ NDP

H ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο απρόσκλητος επισκέπτης» της Άγκαθα Κρίστι στο θέατρο Eliart σε σκηνοθεσία του Γιώργου Φρατζεσκάκη.

Ο απρόσκλητος επισκέπτης μανωλακουυ

Ο απρόσκλητος επισκέπτης

Ο απρόσκλητος επισκέπτης

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Kάμερα – Μοντάζ: Amber Doku
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top