Πασχάλης Τερζής: Σπάνια εμφάνιση - Με μπαστούνι στο γήπεδο

Ο σπουδαίος ερμηνευτής πλέον ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής

Ο Ζαφείρης Μελάς είχε μιλήσει για τον αγαπημένο του συνάδελφο λέγοντας πως στο παρελθόν υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στους γοφούς

Ο Πασχάλης Τερζής εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Πασχάλης Τερζής: Δείτε τον κήπο του στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο σπουδαίος ερμηνευτής πλέον ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και τη Δευτέρα αποφάσισε να παρευρεθεί σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα, ο Πασχάλης Τερζής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ η ομάδα Νίκη Πολυγύρου δημοσίευσε στο Facebook τις φωτογραφίες μαζί του.

Όπως θα δεις στα στιγμιότυπα, ο Πασχάλης Τερζής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ποζάροντας χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπαστούνι.

«Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής» έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top