Μαρία Γεωργιάδου: Ο θάνατος της μητέρας της και η συνεργασία με τον γιο της

Με εξομολογητική διάθεση η ηθοποιός και σεναριογράφος

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Γεωργιάδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Για 15 χρόνια, από το 1989 έως το 2004, υπήρξε παντρεμένη με τον Στράτο Τζώρτζογλου, έχοντας αποκτήσει μαζί τον Αλκιβιάδη που σήμερα ασχολείται με τη σκηνοθεσία και ζει μόνιμα στις ΗΠΑ

Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου σήμερα

Ο λόγος για τη Μαρία Γεωργιάδου που το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο The 2Night Show. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον θάνατο της μητέρας της σε τρυφερή ηλικία και τη σχέση της με τον πατέρα της, ενώ αποκάλυψε πως θα χαιρόταν πολύ αν τη σκηνοθετούσε ο γιος της, Αλκιβιάδης.

Με εξομολογητική διάθεση η ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Έχω χάσει τη μητέρα μου. Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου. Και οι δύο νιώθαμε ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη σε ό,τι κάνουμε και να ασχοληθούμε σίγουρα με πράγματα που μας εκφράζουν. Ήμουν έφηβη. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο άνθρωπος αυτός κάθισε δίπλα μου και με στήριξε. Θα τον αγαπώ πάντα», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας της και τη στήριξη του πατέρας της. 

Δείτε τον γιο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου με τον μπαμπά του Στράτο Τζώρτζογλου και τη μαμά του Μαρία Γεωργιάδου

Ο Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου με τον μπαμπά του Στράτο Τζώρτζογλου και τη μαμά του Μαρία Γεωργιάδου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σχετικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί επαγγελματικά με τον γιο της, ως περήφανη μαμά η Μαρία Γεωργιάδου ανέφερε: «Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στον χώρο μας, καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί τα έχει ζήσει. Δεν ξέρω αν θα με σκηνοθετήσει, αυτά θα τα βρει ο ίδιος. Είναι δικά του τα σχέδια, γράφει πράγματα μικρού μήκους αλλά τα αποφασίζει ο ίδιος. Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον Αλκιβιάδη να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top