Μαρία Γεωργιάδου: Αποκάλυψε τη σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου σήμερα

Υπήρξαν για χρόνια ζευγάρι οι δύο ηθοποιοί

Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Γεωργιάδου στην εκπομπή MEGA Καλημέρα

Για χρόνια υπήρξε παντρεμένη με έναν από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ που βγήκαν τις τελευταίες δεκαετίες στο ελληνικό θέατρο, τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου γδύθηκε ζωντανά στο «Πρωινό»

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το πώς αντιμετωπίζει τον γιο της, Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου, που τα τελευταία χρόνια ζει στη Νέα Υόρκη. Στη συνέχεια αποκάλυψε πώς είναι σήμερα η σχέση της με τον επί 15 χρόνια σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου. 

Μαρία Γεωργιάδου Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου Στράτος Τζώρτζογλου

H Μαρία Γεωργιάδου με τον γιο της Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου και τον πρώην σύζυγό της Στράτο Τζώρτζογλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος μου Αλκιβιάδης. Πάντα τον αντιμετώπιζα σαν ένα μεγάλο παιδί, που ήξερε, καταλάβαινε και μπορούσε να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο», είπε η καταξιωμένη ηθοποιός και σεναριογράφος για τον γιο της, προσθέτοντας: «Είμαι κλασική Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική, αισθάνθηκα από τη μία χαρά γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ, τον στόχο του, αλλά από την άλλη φυσικά ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του. Αλλά ειλικρινά άξιζε τον κόπο».

Αλκιβιάδης Τζώρτζογλου: «Φοβάμαι να επιστρέψω στην Ελλάδα!»

Μαρία Γεωργιάδου Στράτος Τζώρτζογλου

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σχετικά με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Στράτο Τζώρτζογλου, ξεκαθάρισε: «Με τον Στράτο έχουμε πολύ καλές σχέσεις, δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Έχουμε ένα παιδί και θέλουμε να είμαστε και οι δύο καλοί γονείς. Στη Φάρμα δεν τον είδα καθόλου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top