Τσιμτσιλή: Η τρομακτική Πρωτομαγιά και τα γενέθλια της κόρης της

«Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία»

Οι on air ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του γιου της, Γιαννάκη πριν μερικές μέρες

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια ήρθε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Νάγια της.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια του γιου της, Γιαννάκη

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία από τη γέννησή της, ενώ εξομολογήθηκε και τις δύσκολες στιγμές που έζησε, αφού το μωρό γεννήθηκε πρόωρα.

«Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα... μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή. Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν. Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα. Δε θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας», έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας από το παρελθόν.

Δείτε την ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Instagram:


Να θυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια και ο γνωστός δικηγόρος Θέμης Σοφός παντρεύτηκαν το 2011, σε έναν γάμο με 300 καλεσμένους και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τη Νάγια, τη Μαίρη και τον μικρό Γιαννάκη.

τσιμτσιλή

σταματινα τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top