Η Έλεν Μίρεν εξομολογείται στα 76 της: «Ποτέ δεν ήμουν όμορφη»

Φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Beautiful Issue γνωστού περιοδικού

Δείτε το σχετικό βίντεο για την Έλεν Μίρεν από το Breakfast@Star

Στα 76 της αποτελεί πρότυπο υποκριτικού ταλέντου αλλά και... ομορφιάς!

Όταν η Βρετανή σταρ Έλεν Μίρεν έμαθε ότι θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του Beautiful Issue 2022 του περιοδικού People, δήλωσε: «Ήμουν απολύτως κατάπληκτη όπως λέμε στην Αγγλία! Ποτέ δε θεώρησα τον εαυτό μου “όμορφο”. Και στην ηλικία μου... Έμεινα έκπληκτη!».  

Εκτός από ομορφιά, η Έλεν Μίρεν διαθέτει και... όμορφες απόψεις!

Εκτός από ομορφιά, η Έλεν Μίρεν διαθέτει και... όμορφες απόψεις!

«Δεν είναι ένα ψεύτικο παιχνίδι σεμνότητας», ξεκαθαρίζει. «Μη με παρεξηγείτε... Μου αρέσει η ομορφιά και μου αρέσει να κοιτάζω όμορφα πράγματα. Αλλά δε μου αρέσει η λέξη "ομορφιά", καθώς συνδέεται με τη βιομηχανία της ομορφιάς -μακιγιάζ και προϊόντα, περιποίηση δέρματος κι όλα τα υπόλοιπα- γιατί νομίζω ότι αποκλείει τη συντριπτική πλειοψηφία από εμάς που δεν είμαστε όμορφες».

Έλεν Μίρεν: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του γιου του συζύγου της

«Υπάρχουν απίστευτα όμορφοι άνθρωποι στον κόσμο κι είναι απόλυτη απόλαυση να τους κοιτάς, άντρες ή γυναίκες. Οι όμορφοι άνθρωποι είναι ένα θαύμα που βλέπεις», πρόσθεσε η ηθοποιός όπως είδαμε και στο Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Το εξώφυλλο του περιοδικού με την εκθαμβωτική σταρ

«Αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε όμορφοι. Έχουμε άλλα πράγματα, τα οποία είναι εξίσου δυνατά με την ομορφιά. Και θα ήθελα να μας δω να γιορτάζουμε αυτά τα πράγματα… Μου αρέσει η λέξη γιατί πιστεύω ότι σημαίνει ότι είμαι σίγουρος για τον εαυτό μου. Παρουσιάζομαι στον κόσμο, απολαμβάνω τον κόσμο γύρω μου. Νομίζω ότι αυτό που λέγεται βιομηχανία ομορφιάς πρέπει να λέγεται βιομηχανία υπερηφάνειας». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top