Έλεν Μίρεν: Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του γιου του συζύγου της

«Έφυγε» από μία σπάνια κι επιθετική μορφή καρκίνου

Δείτε βίντεο για την Έλεν Μίρεν από το Breakfast@Star

Ο γιος του συζύγου της Έλεν Μίρεν έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα και, μέχρι στιγμής, κανείς δεν ήξερε τι ήταν αυτό που «σκότωσε» τον 52χρονο, Ρίο Χάκφορντ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rio Hackford (@riohackford)

 Ο ιδιαίτερα γοητευτικός Ρίο «έφυγε» πριν από λίγες ημέρες

Όπως ανέφερε η οικογένεια σήμερα σε δημόσια ανακοίνωση που εξέδωσε στο περιοδικό People, ο γιος του Τέιλορ Χάκφορντ «έφυγε» εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής καρκίνου.

Η Έλεν Μίρεν με τον σύζυγό της, Τέιλορ Χάκφορντ, στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2021 /Φωτογραφία AP Images

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Ο Ρίο πέθανε από οφθαλμικό μελάνωμα, που είναι μια πολύ επιθετική και σπάνια μορφή καρκίνου. Σας εκλιπαρούμε όλους όσους το διαβάζετε αυτό, να κάνετε εξέταση στα μάτια σας, τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο. Αυτό μπορεί να σώσει εσάς και τους αγαπημένους σας από τον καρκίνο». 

Στη συνέχεια, η οικογένεια του εκκλιπόντα πρόσθεσε πως η ζωή του Ρίο έδωσε πολλά μαθήματα στους γύρω του. «Μας έδειξε πώς είναι να ζεις με γενναιοδωρία και να αγωνίζεσαι για το κοινό καλό. Μοιράστηκε το ταξίδι της ζωής του με τόσους, οι οποίοι τώρα θρηνούν για εκείνον, αλλά ταυτόχρονα γιορτάζουν που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν».

Η καταξιωμένη ηθοποιός συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram το απόγευμα της Τρίτης, αποτίοντας φόρο τιμής στον Ρίο Χάκφορντ, με μια φωτογραφία του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Η είδηση θανάτου του 52χρονου ηθοποιού, έκανε αμέσως τον γύρο του Διαδικτύου, ενώ αρκετοί celebs έσπευσαν να συλληπηθούν στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top