Νένα Χρονοπούλου: «Να κάνω δεύτερο παιδί και να αφήσω ορφανό τον Χρήστο;»

Όσα είπε η ηθοποιός για τον γιο της και τη μητρότητα

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για τον 17χρονο γιο της Χρήστο, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες στη νέα της συνέντευξη.

Ξεσπά η Χρονοπούλου για το παιδί της: «Έχω δει σημάδια πάνω στον Χρήστο»

Η γνωστή ηθοποιός, όπως είπε νιώθει ιδιαίτερη υπερήφανη για τον Χρήστο της και πως και εκείνος φαίνεται να είναι ευτυχισμένος, καθώς ποτέ της δεν προσπάθησε να τον «κρύψει» από τον περίγυρό της.

Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου Χρήστος

Ο γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος

Η Νένα Χρονοπούλου εξήγησε γιατί επέλεξε να μην κάνει άλλο παιδί μετά τον Χρήστο

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου.

Επειδή, λοιπόν, κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως, λοιπόν, προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί. 

Κι αν κάτι δεν πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», Νέναείπε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top