Μαρία Τζομπανάκη: Άγνωστος έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό

Η ηθοποιός μίλησε για τα ακραία περιστατικά θαυμασμού που έχει δεχτεί

Με αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε η Μαρία Τζομπανάκη στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, όπου ανάμεσα σε άλλα αφηγήθηκε περιστατικά ακραίου θαυμασμού που έχει βιώσει.

Μαρία Τζομπανάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό η «Καλλιόπη» από τον Σασμό

Όπως είπε η «Καλλιόπη» από τον Σασμό, το πιο ακραίο περιστατικό συνέβη όταν εκείνη έμενε και δούλευε στη Θεσσαλονίκη σε μια παράσταση στο ΚΘΒΕ. Έμενε μακριά από το κέντρο και πηγαινοερχόταν με το αυτοκίνητό της. Όλα ξεκίνησαν με το να βρίσκει λουλούδια στο αυτοκίνητό της, τα οποία στην πορεία έγιναν σημειώματα, και μετά πρόστυχα σημειώματα. Ο «άγνωστος» μάλιστα έφτασε σε σημείο να την παρακολουθήσει, να μάθει που μένει κι ένα βράδυ να φτάσει στο κατώφλι του σπιτιού της και να την περιμένει εκεί με όπλο, ζητώντας της άσεμνες σεξουαλικές πράξεις.  

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει τεράστια καριέρα στο θέατρο και την τηλεόραση

Σασμός: Η Καπετάνισσα της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει την καρδιά της

«Έχω ζήσει ακραιότατες. Μία ήταν πολύ επικίνδυνη, όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Έμενα στη Νέα Κρήνη και πήγαινα με το αυτοκίνητο. Άρχισα να βρίσκω λουλούδια. Στη συνέχεια σημειώματα που γίνονταν όλο και πιο τολμηρά και περίεργα και κάποια στιγμή με παρακολούθησε. Μια φορά γύριζα από παράσταση κι είδα δίπλα μου ένα μεγάλο, μαύρο αυτοκίνητο κι άνοιξε τα τζάμια. Με κοίταξε έντονα. Πήγα αλλιώς το δρόμο κι όταν πάω να βγω εκεί που μένω, τον βλέπω μπροστά μου. Μπαίνω στο σπίτι μέσα από κάγκελα και κάτω από δύο συστάδες ήταν αυτός εκεί. Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι ερωτικό κι άσχημο. Εγώ πάγωσα. Άρχισαν να τρέχουν τα δάκρυα και να τον κοιτώ στα μάτια… Σκεφτόμουν τι να κάνω και μόνος του μου είπε "άντε αυτήν τη φορά στη χαρίζω"», είπε η ηθοποιός. 

Μαρία Τζομπανάκη Σασμός

Φέτος η Μαρία Τζομπανάκη υποδύεται την «Καλλιόπη Σταματάκη» στο σίριαλ Σασμός

Μαρία Τζομπανάκη: Οι τρεις γάμοι και η ζωή στη Νέα Υόρκη

«Πήγα στο σπίτι, μπήκα μέσα και την επόμενη μέρα πήγα στην παράσταση, το είπα σε ανθρώπους κι από τότε μέχρι να φύγω κυκλοφορούσα με συνοδεία», κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top