Αμηχανία για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τη ρώτησαν αν θα αποκτήσει παιδί

«Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται»

Στην 3η ημέρα της AXDW «τσάκωσαν» οι τηλεοπτικές κάμερες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια του «Κάτι ξαναψήνεται» εκτός από τα επαγγελματικά της, μίλησε και για τα προσωπικά της.

σπυροπούλου

«Συζητάμε διάφορα πραγματάκια. Έχουμε ακόμα μέλλον, έχουμε σχεδόν τρεις μήνες. Οι απαιτήσεις αυτής της εκπομπής είναι τεράστιες, είναι 10-12 ώρες γυρισμάτων τη μέρα, για να είμαι παράλληλα σε κάτι άλλο μόνο αν ήταν κάτι μια φορά την εβδομάδα, κάποιο show ενδεχομένως. Είναι δύσκολο να συνδυάσω δυο πράγματα, έχουμε και ταξίδια στην επαρχία οπότε είναι λίγο δύσκολο.

Κάτι Ξαναψήνεται Με Χορούς Και... Θάψιμο

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάθε μέρα, πάντοτε. Δε τα βλέπω με άγχος αλλά με περιέργεια, να δω πως πάει το πρόγραμμά μας. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά τα νούμερα για τον σταθμό και για την ώρα. Μου έχει λείψει πολύ το ζωντανό, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι επιδίωξή μου», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του Happy Day.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφοι ρώτησαν την παρουσιάστρια αν έχει προσωπικό χρόνο και αν με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, σκοπεύουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Μία ερώτηση που, όπως ήταν φυσικό, έφερε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αμηχανία.

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Καυτά φιλιά στα μπουζούκια

«Προσωπικός χρόνος υπάρχει. Ευτυχώς μένω μαζί με τον σύντροφό μου και τον βλέπω. Σκεφτόμαστε πολλά πράγματα. Όταν έρχεται η στιγμή θα τα πούμε κι αυτά. Παιδιά, αυτά δεν είναι θέματα που συζητιούνται, ούτε δημόσια. Λοιπόν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

κωνσταντινα σπυροπούλου

Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος δε σταματούσαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά και αγκαλιές στα μπουζούκια
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top