Παυλίνα Βουλγαράκη: «Έχω insomnia – Κοιμάμαι σπάνια ή δεν κοιμάμαι καλά»

«Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο»

Λίγες ώρες πριν επιστρέψει στο Half Note για περιορισμένες εμφανίσεις και ταξιδέψει τους θαυμαστές της με τα τραγούδια της η Παυλίνα Βουλγαράκη αναφέρθηκε στα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζει από τότε που ήταν παιδί.

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Eίχα ξεχάσει ποια είμαι, τι δουλειά κάνω»

«Έχω insomnia από παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κοιμηθώ. Και κοιμάμαι και πολύ σπάνια. Ακόμα κι όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι τόσο ελαφριά που ακούω τα πάντα. Ή όταν ονειρεύομαι, καταλαβαίνω ότι ονειρεύομαι. Είναι σαν ένας συνειδητός ύπνος, είναι λίγο περίεργο. Δεν με έχει κουράσει, έτσι έχω μάθει. Μπορεί να περάσει μία ολόκληρη ημέρα και να αισθανθώ ότι δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ή να έχω κοιμηθεί μία με δύο ώρες», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day».

Τι είναι η insomnia


Η υποκειμενική εμπειρία μη ικανοποιητικού ύπνου ή ύπνου που δεν αναζωογονεί. Η αϋπνία καλείται «πρωτοπαθής» όταν υφίσταται επί απουσίας υποκείμενων νόσων και καταστάσεων. Συχνότερα εμφανίζεται ως δευτεροπαθές πρόβλημα, π.χ. ως αποτέλεσμα εξάρτησης από αλκοόλ ή φαρμακευτικών ουσιών, διαταραχών της διάθεσης, συνδρόμου αεικίνητων ποδιών, άπνοια του ύπνου, ή σε ταξίδια διαφορετικών ζωνών ώρας.

 

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζει

Η Παυλίνα Βουλγαράκη μίλησε για τα προβλήματα ύπνου που αντιμετωπίζει


Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μίλησε και για επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν και για πιο λόγο αρνήθηκε: «Μου έχουν προτείνει να συμμετέχω σε τάλεντ σόου ή χορού ή μεταμφιέσεων, αλλά αρνήθηκα. Είχα φοβία να είμαι πάνω στη σκηνή και να τραγουδάω. Πάθαινα κρίση άγχους. Ξεχνάω τους στίχους ακόμα και των δικών μου τραγουδιών».

Κλείνοντας, εξήγησε πως το επίθετο που φέρει δεν την τρομάζει. «Οι τριβές που έχει δεχτεί η οικογένειά μου μας έχουν ενώσει όλο και περισσότερο. Το επίθετό μου δεν είναι βάρος για εμένα, η οντότητά μου είναι μεγαλύτερη από ένα όνομα».


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top