Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν έχω κάποιον να με αγαπάει έτσι»

Η επική φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη και τα «γαλλικά»

Έναν σύντομο απολογισμό για όσα τις έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια έκανε η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και την εκπομπή «Night Out».

H παρουσιάστρια μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κρατερό Κατσούλη, τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και για τον αν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Καραβάτου: Οι ανησυχίες για τα παιδιά της μετά το διαζύγιο από τον Κατσούλη

«Έχουμε βρει τις ισορροπίες μας με τον Κρατερό Κατσούλη. Τα παιδιά είναι και θα είναι προτεραιότητα, έτσι ήταν και πριν και έτσι θα συνεχίσει. Νομίζω πως αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας (οι γονείς) αλλά αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μετά πως να βάζουμε πρώτα τα παιδιά μας, χωρίς να έχουμε κάνει τον αντίστοιχο κόπο για εμένα και εκείνον, πώς θα γίνει; Δεν μπορεί να λειτουργήσει» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου

Στη συνέχεια μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το αν είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα. «Δεν ξέρω πότε προχωράς μετά από έναν χωρισμό. Πού να ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει. Θα βάλω κάποια πράγματα σε μια άλλη σειρά, γιατί έχω να αντιμετωπίσω πολλά αυτή τη στιγμή. Πολλές σημαντικές απώλειες, πολλά νέα δεδομένα, πολλές καινούριες καταστάσεις. Νομίζω πως πρώτα πρέπει να δω τι μου γίνεται ακριβώς και μετά να μπορέσω να κάνω κάτι».


Μου λείπει που δεν έχω κάποιον να λέω «μαμά»

Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Καραβάτου, αφού «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της. «Το 2022 περιμένει από εμένα να ενηλικιωθώ, γιατί πλέον δεν έχω ούτε μαμά ούτε μπαμπά, είμαι μόνη μου, δεν έχω κάποιον να λέω μαμά, να με αγαπά με αυτόν τον τρόπο».

Κατερίνα Καραβάτου: «Λύγισε» όταν θυμήθηκε τη μητέρα της

 


Γιατί δεν μπορεί να κάνει μπότοξ

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει μπότοξ. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατον», είπε η Κατερίνα Καραβάτου. «Το πιο δυνατό μου σημείο θεωρώ είναι τα πόδια μου. Το μεγαλύτερο προσόν του χαρακτήρα μου είναι ότι είμαι ειλικρινής και ευγενής», πρόσθεσε για το δυνατό της σημείο.

Η φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη

Η Κατερίνα Καραβάτυ κλήθηκε να κάνει και μια φάρσα στη Μαρία Ηλιάκη. Την πήρε τηλέφωνο και της είπε με σοβαρό ύφος πως δε χωρούν δυο ξανθιές στην εκπομπή «Τι λες τώρα». «Κατερίνα… Θα σε βρίσω ε! Πήρες να μου πεις αυτή την μ@λ@κ@@ αυτή τη στιγμή; Ποιος σε έβαλε να με πάρεις και να πεις αυτές τις μ@λ@κ@@», είπε αποκρίθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Λίγα λεπτά αργότερα της έκλεισε απότομα το τηλέφωνο με ένα λιτό «έλα γεια»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top