Γιώργος Χρυσοστόμου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μάχη με την κατάθλιψη

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για τα πάντα»

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα», ο οποίος μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τη Ρόδο, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 18 του, καθώς και τα «κουσούρια» που του άφησε η νύχτα.

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η πρόβα είναι δύσκολη με τον πόλεμο»

Όπως δήλωσε: «Στην πέμπτη δημοτικού αποφάσισα να φύγω από τη Ρόδο, είδα ότι δε μου ταιριάζει το πλαίσιο του ξενοδοχοϋπαλλήλου. Είμαι από αγροτική οικογένεια, μεγάλωσα σε ένα χωριό, βρήκα σαν διέξοδο και από το σπίτι και από το νησί να δουλέψω στο θέατρο. Είπα σε αυτή τη δουλειά θέλω να ζήσω χωρίς φόβο, έτσι πήγα με δυο βαλίτσες στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Αθήνα».

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τη Ρόδο, τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 18 του, καθώς και τα «κουσούρια» που του άφησε η νύχτα

«Δεν άντεχα να πηγαίνω με τρόμο στη δουλειά μου και έφυγα και μου είπε η Μαρία Καβογιάννη “πώς βρήκες το θάρρος να το κάνεις;”. Έχω φύγει δύο φορές από παράσταση, δε θα τριτώσει, το διαχειρίζομαι», δήλωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν σχολίασε: «Δέχθηκα πολύ μικρός σεξουαλική παρενόχληση, έπρεπε να παλέψω με το πρώτο θεριό που ήταν ο φόβος, τότε μου είχαν πει ότι αν δεν ενδώσεις δε θα συνεχίσεις στο θέατρο. Το αντιμετώπισα με κουβέντα – έκρηξη και πήρα τη συγγνώμη μου».

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έπινα κάθε μέρα και με έκανε οξύθυμο»

Όσον αφορά στην ψυχοθεραπέια και την κατάθλιψη, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε: «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για τα πάντα, θεραπεία θεωρώ και τη γιόγκα και τη γυμναστική. Προς την αυτοβελτίωση οδηγήθηκα γιατί κάποιες μέρες ξυπνούσα κι έλεγα ‘ωχ Θεέ μου’, αντί να λέω ‘τι ωραία’. Πρακτικά πάλευα με την κατάθλιψη, ήταν τα πράγματα λίγο πιο γκρι».

Όπως δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός ξεκίνησε ψυχοθεραπεία αφού «πρακτικά πάλευα με την κατάθλιψη, ήταν τα πράγματα λίγο πιο γκρι»

Γιώργος Χρυσοστόμου: Δε φαντάζεστε τι παρατηρεί στους ανθρώπους

Για τον καιρό που δούλευε νύχτα σχολίασε ότι: «Η δουλειά τη νύχτα ήταν μαγευτική, μετά γοητευτική και κουραστική τα τελευταία 20 χρόνια. Επειδή δούλευα νύχτα, μου άφησε κουσούρια, δεν μπορώ να κοιμηθώ, 01.00 η ώρα ξυπνάνε τα πάντα, είναι βασανιστήριο».

Τέλος, για τα χρήματα που έβγαζε από το θέατρο στο παρελθόν, αποκάλυψε: «Μία εποχή έπαιρνα 200 ευρώ τον μήνα από το θέατρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top