Γιώργος Περρής: «Για αυτό επέλεξα να πω ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Όσα αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο People.com ο Γιώργος Περρής, μιλώντας για τη σεξουαλικότητά του. «Είμαι γκέι, ανακουφισμένος και χαρούμενος», παραδέχτηκε.

Γιώργος Περρής

Ο Γιώργος Περρής τραγούδησε παρέα με τους Prestige The Band

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Γιώργος Περρής: «Είμαι ομοφυλόφιλος, ανακουφισμένος και χαρούμενος»

«Δεν ένιωσα ότι έκανα coming out, γιατί δεν έκανα ποτέ coming in και δεν μπήκα σε καμια ντουλάπα. Θα ζήσω τη ζωή μου, όπως και πριν. Ούτε θεωρώ ότι μίλησα για τη σεξουαλικότητά μου, αλλά ανοιχτά για τη ζωή μου. Για εμένα είναι θέμα πολιτικής στάσης στη ζωή κι η ευθύνη που αισθάνεται μέσα στην κοινωνία», είπε ο Γιώργος Περρής στο The 2Night Show

Γιώργος Περρής Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γιώργος Περρής με εξομολογητική διάθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο λόγος που επέλεξα να πω ότι είμαι ένας ομοφυλόφιλος άντρας είναι γιατί έχω δει ιστορίες κι έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από παιδιά. Οι ιστορίες που υπάρχουν είναι απίστευτες. Θεωρώ ότι έχω ένα κομμάτι ευθύνης με τη μουσική αλλά και ποιος είναι ο τρόπος που τοποθετούμαι σε κάποια ζητήματα. Αν με το να μιλήσω ανοιχτά για τη ζωή μου, μπορώ να βοηθήσω κάποιον όπου και να είναι, έχω εκπληρώσει ένα μέρος της κοινωνικής μου ευθύνης. Το αίτημα της κοινωνίας είναι διαφορετικό. Δε μας καλύπτει το κάνε ό,τι θέλεις αλλά κάνε το σπίτι σου. Όχι. Πρέπει όλοι να ζούμε την ιδιωτική μας ζωή στο φως», σημείωσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top