Γιώργος Περρής: «Είμαι ομοφυλόφιλος, ανακουφισμένος και χαρούμενος»

Ο τραγουδιστής έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για την προσωπική του ζωή

Βίντεο για τον Γιώργο Περρή από την εκπομπή Mega Καλημέρα

Το δικό του coming out έκανε ο τραγουδιστής Γιώργος Περρής στη νέα του, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

περρής

«Ποτέ δεν έκρυψα τη ζωή μου. Πάντα ζούσα όπως ήθελα, απλώς δεν είχα το θάρρος να μιλήσω γι' αυτό δημόσια. Είμαι ανακουφισμένος, είμαι χαρούμενος και είμαι περήφανος για τον εαυτό μου που μπορώ να το κάνω αυτό», είπε ο Γιώργος Περρής στο people.com

Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως ανέφερε, ήξερε πως είναι ομοφυλόφιλος από μικρός. Όμως αισθανόταν πως πρέπει να το κρύβει λόγω ντροπής και κοινωνικών πιέσεων.

«Μεγάλωσα πιστεύοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με μένα γιατί, τότε, όταν ήσουν παιδί στη δεκαετία του '80 ή του '90, πίστευες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με σένα. Τότε, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν πάντα λέξεις όπως «ανεκτικός» ή «ανοιχτόμυαλος» και πάντα μισούσα αυτούς τους όρους γιατί νομίζω ότι κρύβουν μια περιφρόνηση.

Υπάρχει περιφρόνηση σε αυτό. Δε θέλω να με ανέχεσαι. Θέλω να με αποδεχτείς γιατί είμαστε 100 τοις εκατό ίσοι. Μεγάλωσα σε μια κοινωνία όπου δεν μπορούσες να δεις την κανονικότητα μιας γκέι σχέσης. Δεν ήταν στην τηλεόραση. Δεν ήταν στα μέσα ενημέρωσης. Δεν ήταν μέρος οποιασδήποτε συζήτησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.

γιωργος περρής γκέι

Αυτό που έκανε τον Γιώργο Πέρρη να σκεφτεί τα πράγματα διαφορετικά ήταν όταν το 1998, το είδωλο της ποπ, Τζορτζ Μάικλ. έκανε coming out δημόσια.

«Η πρώτη μου εμπειρία με ένα δημόσιο πρόσωπο που έκανε coming out ήταν ο Τζορτζ Μάικλ. Ήμουν 15 χρόνων εκείνη την εποχή και για μένα, αυτό ήταν σαν αποκάλυψη γιατί ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό. Δεν ήξερα ότι μπορείς να έχεις έναν σούπερ σταρ που ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και απίστευτος καλλιτέχνης και ένας όμορφος άντρας και τα πάντα και ήταν ομοφυλόφιλος και ζούσε μια κανονική ζωή. Μου πήρε λίγο χρόνο για να το αποδεχτώ» εξήγησε.

Αφού μίλησε για τη σεξουαλικότητά του σε μερικούς στενούς του φίλους στα τέλη της εφηβείας του, ο Γιώργος Περρής είπε στην οικογένειά του ότι ήταν ομοφυλόφιλος όταν ήταν 20 ετών.

«Υπήρξε μια μικρή αντίδραση, αλλά όλοι ήταν καλά και όλοι το δέχτηκαν. Αν και στην ιδιωτική μου ζωή δεν κρυβόμουν πια καθόλου, ως τραγουδιστής, ως δημόσιο πρόσωπο, είχε κόστος για μένα γιατί υπήρχε ένα μέρος του εαυτού μου που ήθελε να μιλήσει για αυτό. Πολλοί άνθρωποι μου έλεγαν: ‘’Δεν πρέπει να βγαίνεις’’, ‘’Δεν πρέπει να μιλάς για αυτό δημόσια΄΄, ‘’Θα καταστρέψει την καριέρα σου’’. Σήμερα δεν έχω τίποτα να κρύψω», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top