Ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκαλύπτει το τέλος του Αστέρη και της Αργυρούς

Η σχέση με τη σύντροφό του και το bullying στην αρχή της καριέρας του

Ιδιαίτερα δημιουργική είναι η περίοδος αυτή για τον Ορφέα Αυγουστίδη, καθώς δεν τον απολαμβάνουμε μόνο τηλεοπτικά στον «Σασμό», αλλά και στο θεατρικό σανίδι, όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ». 

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και δε γινόταν να μην αναφερθεί στον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, κάνοντας παράλληλα μια μεγάλη αποκάλυψη για το πώς θα καταλήξει η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.  

«Γοητεύτηκα με τον ρόλο του Αστέρη γιατί ήταν πολύ απαιτητικό. Στην αρχή, αρκετούς μήνες πριν τον «Σασμό» η σύνθεση ήταν διαφορετική. Μου είχαν προτείνει τον ρόλο του Μαθιού. Άλλο πράγμα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί να μην είναι ο Δημήτρης Λάλος. Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για τον Πετρή. Θέλει να ελευθερωθεί αλλά θα μείνει πιστός στην απόφασή του. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του. Ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν».

Ορφέας Αυγουστίδης: Η όμορφη επιχειρηματίας που του «έκλεψε» την καρδιά!

Ο ίδιος μίλησε για τον άνθρωπο που κατάφερε να του «κλέψει» την καρδιά, τη σύντροφό του Γεωργία, με την οποία έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και τον μονάκριβο γιο τους. 

Ορφέας Αυγουστίδης: Μπαμπάς και γιος είναι... παντός καιρού!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης με τη σύντροφό του, Γεωργία Κρασσά, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων - Φωτογραφία NDP

«Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω»

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο, αποκάλυψε πως κι εκείνος είχε υποστεί bullying από συνάδελφό του στο ξεκίνημα της καριέρας του.

«Έχω αντιμετωπίσει bullying από συνάδελφο μου στο ξεκίνημα μου, πριν καλά καλά τελειώσω τη σχολή». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top