Ρούλα Κορομηλά: «Σε τεχνητό κώμα ενα ακόμα 13χρονο πλάσμα»

Η ανάρτηση της γνωστής παρουσιάστριας για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ουκρανία: «Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν αμάχους στη Μαριούπολη» - Δελτίο ειδήσεων Star

Το τελευταίο διάστημα,  με τον πόλεμο στην Ουκρανία ο πλανήτης ζει δραματικές στιγμές. Πολλοί είναι οι celebrities που στέλνουν καθημερινά αντιπολεμικά μηνύματα και προσπαθούν να ασκήσουν επιρροή μέσα από τα social media. Η Ρούλα Κορομηλά τοποθετήθηκε ανοιχτά για όσα λαμβάνουν χώρα και δε δίστασε να καταδικάσει δημόσια όλους τους υπεύθυνους για όσα συμβαίνουν. 

Σε κακή κατάσταση η Ρούλα Κορομηλά: «Κλαίω γοερά, συγνώμη…»

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία δεν άντεξε μπροστά στις απάνθρωπες εικόνες και δημοσίευσε τις σκέψεις της μέσα από το Twitter.

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει και η Ρούλα Κορομηλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία, η οποία δεν άντεξε μπροστά στις απάνθρωπες εικόνες, και δημοσίευσε τις σκέψεις της μέσα από το Twitter.

Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί το μήνυμα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Αυτή την φορά, μάλιστα, φρόντισε να το κάνει με μια φωτογραφία, που αποτελεί «γροθιά στο στομάχι», δημοσιεύοντας τη στιγμή, όπου ένα 13χρονο κορίτσι στην Ουκρανία βρίσκεται στο νοσοκομείο, κατηγορώντας ευθέως ως εγκληματία τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Κόνι Μικρή Στην Αγκαλιά Της Ρούλας Κορομηλά! 

Η παρουσιάστρια έγραψε στον τοίχο της: «Σε τεχνητό κώμα ενα ακόμα 13χρονο πλάσμα ,απο τα εκατονταδες που αργοπεθαίνουν απο τις σφαίρες του κ. Πούτιν ο οποιος συνεχιζει να βαφει τα χέρια του με το αίμα αθωων παιδιών,αμάχων αλλά κ χιλιάδων δικών του στρατιωτών. Και συνεχίζει την ολική καταστροφή. Η ιστορία γράφει».

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top