Ρούλα Κορομηλά: Συγκινεί το μήνυμα για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει»

Ρεπορτάζ του Star με βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (2/2/22)

Ανείπωτη θλίψη στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Άλκη


Τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02), το άτυχο παλικάρι περπατούσε με τους φίλους του στην οδό Θ. Γαζή κοντά στο γήπεδο του Άρη, όταν δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν μπροστά τους και μια ομάδα ατόμων βγήκε από αυτά.

Αρχικά τους ρώτησαν τις οπαδικές τους προτιμήσεις και όταν πήραν την απάντηση, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπάνε. Ο Άλκης, σύμφωνα με μάρτυρες, τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν να τον χτυπούν, όμως εκείνοι συνέχιζαν.

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου Άλκη: «Αφήστε με να πάω κοντά του»


Η στυγερή δολοφονία έχει «παγώσει» την κοινή γνώμη, ενώ πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τετάρτης τον άτυχο νέο. Η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια ανάρτηση στο Instagram εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτησή της για το στυγερό έγκλημα.

«Η ψυχή μου από χθες έχει παγώσει. Τα τελευταία του Άλκη “παιδιά μη με χτυπάτε άλλο” με έχουν καταρρακώσει… Οι λέξεις του αυτές θα μας στοιχειώνουν για μια ζωή. Τι να πεις γι΄ αυτούς τους γονείς; Υπομονή; Κουράγιο; Λέξεις! Ο πόνος τους είναι αβάσταχτος. Θρηνούν το χαμό του παιδιού τους που βγήκε βόλτα και δε γύρισε σπίτι του ποτέ. Τον σκότωσαν και τους ικέτευε να σταματήσουν. Πόνος.
Αυτοί οι δολοφόνοι με τα δρεπάνια από τι οικογένειες βγαίνουν; Πόσο μίσος φωλιάζει στις ψυχές τους; Για μια φανέλα; Για μια ομάδα αφαιρείς τη ζωή του άλλου; Τη χάσαμε ως κοινωνία τη μπάλα. Τη χάσαμε. Πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα τη βρούμε. Μίσος. Ύβρεις. Δολοφονίες. Βιασμοί. Κακοποιήσεις. Αδικίες. Κρίμα. Θλίψη. Προβληματισμός. Συλλυπητήρια στην οικογένεια από καρδιάς» έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top