Γιώργος Καρτελιάς: Στο νοσοκομείο με ρωτούσαν «πού είναι ο ετοιμοθάνατος;».

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή του «Breakfast@star»

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η σύζυγός του, Ιωάννα, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Ο ερχομός του γιου τους, Κυριάκου, ήρθε σε μια περίεργη φάση της ζωής του, όταν ο παρουσιαστής του «Breakfast@star» είχε μια περιπέτεια υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Γιώργος & Ελίνα: Γιατί απαντούσαν θετικά όταν τους ρωτούσαν αν είναι μαζί;

 

«Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα ένα τελευταίο τσιγάρο πριν μπω μέσα και όλοι ρωτούσαν «πού είναι ο ετοιμοθάνατος;». Ήμουν πολύ σοβαρά. Ο γιατρός μού είπε ότι σώθηκα επειδή έχω δυνατό οργανισμό. Γιατί με αυτά που είδαν στις εξετάσεις μου έπρεπε να είμαι σε κώμα… Είχα για 15 μέρες πονοκεφάλους και με ενοχλούσε πολύ το φως.
Να φανταστείς ότι έκανα εκπομπή στο ραδιόφωνο με γυαλιά ηλίου. Πήγαμε σε ό,τι γιατρό υπήρχε, έπαιρνα ό,τι χάπια μού έδιναν –μέχρι και ενέσεις έκανα– κι ένα βράδυ λέω «δεν αντέχω άλλο, πάμε στο νοσοκομείο». Εκεί άρχισαν να ψάχνουν από τι προερχόταν όλο αυτό. Έμεινα στο νοσοκομείο 28 μέρες», είπε στο περιοδικό ΟΚ!

«Τέλος καλό, όλα καλά. Με το που βγήκε από το νοσοκομείο ήρθε η ανακοίνωση ότι περιμένουμε μωρό, γι’ αυτό και συνηθίζω να λέω ότι ο Κυριάκος μας είναι ένα δώρο από τον Θεό», πρόσθεσε η σύζυγός του, Ιωάννα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top