Βίκυ Βολιώτη: Τι έγραφε το γράμμα που της άφησε ο πατέρας της πριν πεθάνει;

Οι σκέψεις για μια δεύτερη υιοθεσία

Η Βίκυ Βολιώτη γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έδινε «μάχη» με τον καρκίνο.
«Ξέρω τί διανύει ένας άνθρωπος που ασθενεί από καρκίνο, το πως το διαχειρίζεται ή δεν το διαχειρίζεται, όλες τις διακυμά

νσεις. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πατέρας μου δεν το είχε καταλάβει, απλώς έκανε ότι δεν συμβαίνει, δεν μπορέσαμε να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε. O αδελφός μου πίστευε πως, εγώ έπρεπε να το μάθω οπωσδήποτε γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να διαχειριστώ καθόλου το «μετά». Ο αδελφός μου, μού είπε την αλήθεια για τον πατέρα μου και μετά παίζαμε όλοι μαζί εάν θέατρο στο σπίτι που ήταν πολύ «πονετικό». Όταν έχασα τη μητέρα μου, διάβασα σχετικά βιβλία που έλεγαν ότι είναι σημαντικό το να μπορείς να μιλήσεις και να πεις όλα όσα δεν έχεις πει» είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Βίκυ Βολιώτη

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γράμμα που της άφησε ο πατέρας της λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή. «Ο πατέρας μου ήταν πολύ διορατικός, είχε καταλάβει ότι εγώ θα πάω προς το θέατρο και λίγο πριν φύγει μου είχε γράψει μια επιστολή. Μου ζήτησε με εκείνο το γράμμα να μπω στο πανεπιστήμιο για να έχω τη σιγουριά ενός πτυχίου και το είχε αφήσει στο γραφείο μου. Δε νομίζω να με απέτρεψε ο θάνατος των γονιών μου από το να αποκτήσω παιδιά, αλλά δεν είχα ποτέ την επιθυμία να μείνω έγκυος».

Βίκυ Βολιώτη: «Η υιοθεσία είχε πολλές δυσκολίες, αλλά τις ξεπέρασα»

Η Βίκυ Βολιώτη έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Αιθιοπία, την 7χρονη σήμερα Άννα. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως σκέπτεται να προχωρήσει και σε μια δεύτερη υιοθεσία.

Βίκυ Βολιώτη: Από μικρή έλεγα ότι αν θελήσω να κάνω ένα παιδί, θα υιοθετήσω

«Η σκέψη για μια δεύτερη υιοθεσία υπάρχει, η Άννα θέλει σαν τρελή ένα αδελφάκι, εμείς είμαστε ακόμη διστακτικοί. Η Άννα το ξέρει πως μια οικογένεια μπορεί να έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, το έκαναν και στο σχολείο πρόσφατα, αλλά έχουμε και φίλους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top