Βίκυ Βολιώτη: Από μικρή έλεγα ότι αν θελήσω να κάνω ένα παιδί, θα υιοθετήσω

Όσα είπε η ηθοποιός για την υιοθεσία της κόρης της

Η Βίκυ Βολιώτη μαζί με τον σύζυγό της Σίμο Σαρκετζή έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η ευτυχία του ολοκληρώθηκε με την υιοθεσία της κόρης τους, Άννας.

Η ταλαντούχα ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση και μαζί με τη συνάδελφό της, Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησαν για τον ρόλο που παίζει η μητρότητα στη ζωή τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι μερικές, λιγοστές μέρες στη ζωή μας που είναι πραγματικά σημαδιακές. Μια από αυτές είναι η πρώτη μέρα που πηγαίνουμε σχολείο. Μια ζωή συναρπαστική ανοίγεται μπροστά μας εκείνη την ημέρα. Με χαρές, με λύπες, απογοητεύσεις, συνωμοσίες, μυστικά, παιχνίδια και φυσικά γνώση! Καλή αρχή , αγάπη μου! Ας είναι φανταστικά τα χρονια που έρχονται! Να κανεις κολλητούς φίλους, να αγαπήσεις τα βιβλία, να γευτείς κάθε στιγμή αυτής της περιπέτειας που λέγεται σχολείο και ζωή... #school #schoolgirl #beginning #firstdayofschool #mydaughter #myeverything

A post shared by Vicky Volioti (@vickyvolioti_official) on

Η Βίκυ Βολιώτη προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για το διάστημα που εκείνη και ο σύζυγός της αποφάσισαν να υιοθετήσουν την κόρη τους.

Βίκυ Βολιώτη: Σπάνια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύζυγό της!

«Ήμουν από τις γυναίκες που έλεγαν “είμαι καλά χωρίς παιδί”, “δε θέλω την ευθύνη”, “θέλω την ελευθερία μου”. Όταν γνωρίστηκα με τον Σίμο, που ήθελε πολύ παιδί, το είδα αλλιώς. Όμως, από μικρή έλεγα ότι αν θελήσω να κάνω ένα παιδί, θα υιοθετήσω. Δε με ενδιέφερε ποτέ να ζήσω την τεκνοποίηση, την εγκυμοσύνη. Δε με μάγευε», δήλωσε στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

Σίμος Σαρκετζής-Βίκυ Βολιώτη

«Το θέμα παιδί είναι μία πολύ προσωπική διαδρομή. Το πώς ο καθένας φτάνει να γίνει γονιός. Εμένα μου ήταν αυτονόητο και το θεωρώ τελείως παλαβό να μην προχωρήσει κανείς σε αυτή τη διαδικασία αν δεν μπορεί να κάνει παιδί. Μου φαίνεται και τελείως παλαβό να υπάρχουν αντιστάσεις και στους υπόλοιπους τρόπους που μπορεί να κάνει κανείς παιδί. Μία παρένθετη μητέρα, ωάριο ή σπέρμα από τράπεζα. Είναι ευτύχημα που φτάσαμε στην εποχή που μπορούν δύο άνθρωποι να γίνουν γονείς, είτε ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι με αυτούς τους τρόπους», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι αυτές οι αντιστάσεις και οι φόβοι έχουν να κάνουν με έναν ναρκισσισμό, ότι θέλω να είναι δικό μου το παιδί, να έρχεται από εμένα και στερεί από πολλά ζευγάρια την πραγματική ευτυχία του να έχεις παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top