Ελένη Μενεγάκη: «Θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα σκληρά λόγια;»

Το περίεργο γράμμα που είχε δεχτεί από άγνωστη όταν γέννησε

Με αφορμή την ανάρτηση – μήνυμα της εγκυμονούσας Εριέτας Κούρκουλου στο Instagram προς όλες τις γυναίκες που παλεύουν με την υπογονιμότητα, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση.

Ελένη Μενεγάκη: Βάφτηκε μόνη της για την εκπομπή - Τα κατάφερε;

Η παρουσιάστρια αφηγήθηκε στον αέρα της εκπομπής μία δική της προσωπική ιστορία με μία γυναίκα που δεν μπορούσε να αποκτήσει παιδί και την είχε σχολιάσει αρνητικά στην αρχή αλλά στη συνέχεια, μόλις γνώρισε καλύτερα την Ελένη Μενεγάκη, δημιουργήθηκε μεταξύ τους μία γλυκιά σχέση από απόσταση.

μενεγακη

Μενεγάκη για Παντζόπουλο: «Αν ξαναγεννηθούμε, θέλω πάλι να είμαστε μαζί!»

«Όταν είχα γεννήσει το τρίτο μου παιδί, τη Βαλέρια είχα δεχτεί ένα γράμμα, e-mail στην εκπομπή που με λίγα λόγια μου έλεγε μία γυναίκα “Ελένη με ενοχλεί η χαρά σου με την απόκτηση των παιδιών σου μου δημιουργεί τεράστιο πόνο και εκνευρισμό” και με λίγα λόγια μην το κάνεις αυτό το πράγμα γιατί κάποιες άλλες που δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί και μας στεναχωρεί πολύ» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Είχα ψάξει και την είχα βρει αυτή τη γυναίκα είχαμε μιλήσει της εξήγησα πως το βλέπω εγώ την άκουσα της είπα αν θέλεις να σε συστήσω σε γιατρούς… να μην σας τα πολυλογώ δημιουργήθηκε μία εξ αποστάσεως γλυκιά σχέση γιατί έμενε σε νησί. Ήρθε στην Αθήνα είδε γιατρούς και μετά από ένα διάστημα μου έστειλε ένα γράμμα και μου έλεγε “Ελένη είμαι έγκυος είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που υπάρχει. Θα με συγχωρέσεις ποτέ για αυτά τα λόγια σκληρά που σου έγραψα;”» συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια θέλησε μάλιστα να τονίσει πως δεν μπορείς να μιλήσεις με όλο τον κόσμο που ενοχλείται με τη δική σου χαρά αλλά μπορείς ίσως με μία κίνηση να φωτίσεις μία αλήθεια.

«Ναι αισθάνεται πίκρα κανείς όταν δεν μπορεί να κάνει παιδί και βλέπει κάποιον άλλον να είναι ευτυχισμένος με τα παιδιά του και να ζει ωραίες στιγμές δεν είναι κάτι κακό!», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top