«Φλέρταρα με τη νευρική ανορεξία. Έβγαζα το φαγητό»

Μάλιστα, κάποιο δημοσίευμα τον ήθελε... νεκρό

Η συνέντευξη του Παντελή Καναράκη στην εκπομπή Status

Ο λόγος για τον performer Παντελή Καναράκη, o οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή στην εκπομπή Status εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε, πώς νίκησε τους δαίμονές του, καθώς και για ένα δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι νεκρός! 

Παντελής Καναράκης: Σφοδρές αντιδράσεις για τη φωτογράφισή του ως Ιησού

Όπως δήλωσε ο Παντελής Καναράκης: «ευτυχώς, επειδή είμαι Παρθενος στο ζώδιο και πρεσβεύει πολύ η λογική στη ζωή μου, ήμουν μικρός όταν φλέρταρα με την νευρική ανορεξία. Αρέσκομαι στις αδύνατες παρουσίες, δεν είμαι ο άνθρωπος που θέλω να δω τον εαυτό μου να παίρνει κιλά. Για αυτό και προσέχω πάντα, αθλούμαι, είμαι ποδηλάτης, κάνω χορό. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν, επειδή η αφέλεια και η επιπολαιότητα είναι σε μεγάλη αναλογία από ότι η λογική, τότε μου συνέβη το εξής. Άρχισα να κάνω και εγώ όλα αυτά τα οποία δεν είναι και πολύ ωραία. Δηλαδή μέχρι να βάζω και το δάχτυλο για να διατηρηθώ αδύνατος».

Ο Παντελής Καναράκης, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγεία που αντιμετώπισε και πώς νίκησε τους δαίμονές του.

«Όταν για κάποιον άσχετο λόγο πήγα στον γιατρό, επειδή μούδιαζε το πόδι μου, περιγράφοντας του τη ζωή μου, μου είπε "άκουσε να σου πω, είσαι στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας και πρέπει να το προσέξεις γιατί είσαι μικρούλης". Εκεί ταράχτηκα. Βέβαια είμαι τέτοιας προσωπικότητας και τέτοιας δύναμης άνθρωπος. Δεν είναι έτσι όλοι οι άνθρωποι και χρειάζονται βοήθεια γιατί είναι μια πολύ σημαντική ασθένεια».

Συγκινεί ο Παντελής Καναράκης - Το μήνυμά του για τους πυρόπληκτους

«Το δημοσίευμα πως είμαι νεκρός δε θεωρώ ότι το έγραψαν δημοσιογράφοι. Δεν τους θεωρώ δημοσιογράφους. Είναι αυτά τα διάφορα σάιτ και όπως λέω εγώ ότι το θέατρο χρειάζεται αγάπη, φαντάζομαι πως κάτι αντίστοιχο χρειάζεται και για την δημοσιογραφία. Διάφορα παιδιά που πηγαίνουν στα σάιτ και βάζουν τέτοιους τίτλους για χτυπήματα και κλικ, δεν ανήκουν στην κατηγορία των δημοσιογράφων. Την πρώτη φορά το αντιμετώπισα με χιούμορ, τη δεύτερη με με λιγότερο χιούμορ και ας ελπίσω ότι δεν θα υπάρξει τρίτη φορά. Δεν κινήθηκα, όμως, νομικά».

Πρόσφατη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη προκάλεσε σάλο αντιδράσεων από ιερείς, αφού πόζαρε για γνωστό free press περιοδικό με ακάνθινο στεφάνι ως Ιησούς και με τους συνεργάτες του έκανε αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου

Πρόσφατη φωτογράφιση του performer προκάλεσε σάλο αντιδράσεων από ιερείς, αφού πόζαρε για γνωστό free press περιοδικό με ακάνθινο στεφάνι ως Ιησούς και με τους συνεργάτες του έκανε αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου. Οι εικόνες αυτές δίχασαν τους χρήστες των social media και σχολιάστηκαν έντονα στις πρωινές εκπομπές. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top