Καλλίρης: «Πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς με τη Γερμανού» – Το επικό σχόλιο της

«Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά»

Ο Θάνος Καλλίρης έκανε ένα σύντομο ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για την καριέρα του, η οποία απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision.

«Οι Bang φτιάχτηκαν το 1986, το 1987 πήγαμε στη Eurovision με το τραγούδι “Stop” και κρατήσαμε μέχρι το 1991, όταν και έβγαλα τον προσωπικό μου δίσκο. Βγήκαμε 10οι στους 22. Όλοι έκαναν πάρτι, εμείς πήγαμε μόνο καλεσμένοι γιατί δεν είχαμε μπάτζετ. Ήμουν τόσο θυμωμένος που βγήκαμε 10οι, ενώ το πρώτο ήταν το Hold me now του Johnny Logan. Από την 4η θέση μέχρι τη 1οη ήταν μεγάλη απόσταση. Ερχόμουν πολύ απογοητευμένος και ερχόμαστε και ξεκίνησε μια καριέρα με υστερία. Έχω ζήσει στιγμές που τις έβλεπα σε άλλους», ανέφερε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως ήταν έτοιμος και για την καμπύλη στην καριέρα του, τότε που τα φώτα σταμάτησαν να πέφτουν επάνω του. «Δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία αλλά και την αποτυχία. Το έζησα όλο πολύ ωραία. Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε το έπαιζα κάποιος. Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου. Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο και μετά ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Τα ραδιόφωνα με παίζουν…».

Η εκρηκτική σχέση με τη Ναταλία Γερμανού


«Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με τη Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε», δήλωσε ο Θάνος Καλλίρης.

Θάνος Καλλίρης: «Η Ναταλία με ζήλευε υπερβολικά πολύ, ήταν καταπιεστική»

H αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού


Η Ναταλία Γερμανού που παρακολούθησε τη συνέντευξη του Θάνου Καλλίρη σχολίασε τα όσα είπε με ένα μοναδικό tweet. «Βλέπετε όλοι ότι ο @ThanosKalliris γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα όχι εντάξει δεν πειράζει».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top