Τατιάνα Μπλάτνικ: Η selfie με τον αδερφό της - Οι ευχές για τα γενέθλιά του

Με παρόμοιο look τα δύο αδέρφια

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Τατιάνα Μπλάτνικ και της Μαρί Σαντάλ στην Αθήνα

Φωτογραφίες με τον αδερφό της, Μπόρις, πόσταρε στο Instagram η Τατιάνα Μπλάτνικ με αφορμή τα γενέθλιά του.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μέχρι τα 14 μου δε γνώριζα πως ο πατέρας μου αυτοκτόνησε

Η σύζυγος του Νικόλαου, μοιράστηκε φωτογραφίες με παρόμοιο look από εξόρμησή τους σε χιονοδρομικό κέντρο, η οποία συνοδευόταν από τις ευχές της.

«Χρόνια Πολλά στον καταπληκτικό αδελφό μου Μπόρις - δρομέας, μαχητής, αδελφός, γιος, εκπληκτικός πατέρας, πιστός φίλος, σεφ και κάποιος που πάντα με πρόσεχε, από τους νίντζα μέχρι τα νυχτερινά κέντρα. Σε ευχαριστώ που πάντα με έκανες να αισθάνομαι ασφαλής, που μου υπενθύμιζες να είμαι απλή, αληθινή αλλά και τη δύναμη της λέξης "όχι" (και τη λίστα σου με τα καλύτερα). Χρόνια πολλά αδερφέ μου», ανέφερε η Τατιάνα Μπλάτνικ στο μήνυμα που συνόδευε τα ενσταντανέ. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την προσωπική της ζωή. Όπως τόνισε αντλεί δύναμη από τις απλές χαρές της ζωής. «Μαγειρεύω, καθαρίζω,ξεφλουδίζω καρότα, ρωτάω τι θέλουν να φάνε. Πηγαίνω βόλτα τον σκύλο, οδηγώ το αυτοκίνητό μου, πηγαίνω για περπάτημα στη φύση. Έχω να φροντίσω για τα υδραυλικά του σπιτιού μου. Ξέρεις είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος», εξομολογήθηκε. 

Ένα φιλί από τον Νικόλαο στην Τατιάνα /Φωτογραφία Instagram

Τατιάνα Μπλάτνικ - Μαρί Σαντάλ: Βόλτα στους δρόμους της Αθήνας

Τέλος η ίδια τόνιζε πως αυτό το προτέρημα που θαυμάζει στον σύζυγό της, είναι η υπομονή και η ευγένειά του. «Είναι υπομονετικός. Νομίζω πως η δική του υπομονή είναι το Νο1».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top