Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Αύριο η απόφαση της γαλλικής δικαιοσύνης για τον «βιασμό»

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός κατηγορείται από την ηθοποιό Σαρλότ Αρνόλντ

Αύριο, Παρασκευή 10/3 αποφασίζει η γαλλική δικαιοσύνη για το αν θα βάλει ή όχι στο συρτάρι την υπόθεση του διάσημου Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος κατηγορείται από τη νεαρή ηθοποιό Σαρλότ Αρνόλντ (Charlotte Arnould), για «βιασμό» και «σεξουαλική επίθεση».

ΖΕΡΑΡ ΝΤΕΠΑΡΝΤΙΕ

Το εφετείο του Παρισιού αναμένεται να εκδώσει την Πέμπτη την απόφασή του σχετικά με το αίτημα του ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ, να ακυρωθεί το κατηγορητήριό εναντίον του για γεγονότα που χρονολογούνται από τον Αύγουστο του 2018.

Οι δικαστικές αρχές μελετήσαν στις 3 Φεβρουαρίου το αίτημα του 73χρονου ηθοποιού, να κηρυχθεί άκυρη η παραπομπή του στη δικαιοσύνη σχετικά με τα γεγονότα αυτά που «αμφισβητεί πλήρως».

ντεπαρντιέ

Πριν από την έκδοση της απόφασης της γαλλικής δικαιοσύνης, η οποία αναμένεται την Πέμπτη στη 1 μ.μ. (τοπική ώρα), ούτε ο δικηγόρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Hervé Témime, ούτε η δικηγόρος της ενάγουσας, Carine Durrieu-Diebolt, θέλησαν να σχολιάσουν.

Η καταγγέλλουσα Aρνόλντ, γεννημένη το 1995 και ηλικίας 22 ετών κατά τη στιγμή των γεγονότων, είχε παρουσιαστεί στη χωροφυλακή του Lambesc (Bouches-du-Rhône) στα τέλη Αυγούστου 2018, ισχυριζόμενη ότι είχε βιαστεί λίγες ημέρες νωρίτερα δυο φορές στο σπίτι του σταρ, μια έπαυλη στο 6ο διαμέρισμα του Παρισιού.

Σύμφωνα με πηγή, ο ηθοποιός είναι φίλος της οικογένειας του θύματος.

Η δικαστική διαδικασία που ξεκίνησε στην Αιξ-αν-Προβάνς εναντίον του Γάλλου ηθοποιού, ο οποίος είναι επίσης Ρώσος πολίτης από το 2013, έχει μεταφερθεί στην πρωτεύουσα.

Μια αντιπαράθεση μεταξύ του Ζεράρ Ντεπαρντιέ και της νεαρής ηθοποιού είχε πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού, δήλωσε στο AFP πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Ωστόσο, στις 4 Ιουνίου 2019, η εισαγγελία έκλεισε την υπόθεση χωρίς περαιτέρω ενέργειες μετά από εννέα μήνες προκαταρκτικής έρευνας, εξηγώντας ότι «οι πολυάριθμες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν δεν επέτρεψαν να χαρακτηριστούν όλα τα καταγγελλόμενα αδικήματα».

Ωστόσο, στα μέσα Αυγούστου 2020, η καταγγέλλουσα πέτυχε την επανάληψη της έρευνας μέσω καταγγελίας με την ιδιότητα της πολιτικής αγωγής.

Ένας ανακριτής του Παρισιού απήγγειλε κατηγορίες στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στις 16 Δεκεμβρίου 2020 για «βιασμό» και «σεξουαλική επίθεση», αφήνοντάς τον ελεύθερο χωρίς δικαστική επιτήρηση.

Η καταγγέλλουσα, Charlotte Arnould, μέσω Twitter στα μέσα Δεκεμβρίου αποκάλυψε την ταυτότητά της. «Εκείνος εργάζεται, ενώ εγώ περνάω το χρόνο μου επιβιώνοντας», έγραψε.

Μετά την απαγγελία κατηγοριών, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έχει ανακριθεί από τις δικαστικές αρχές σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top