Δώρα Χρυσικού: «Η μητέρα μου με έσωσε από τον καρκίνο»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού στη Μενεγάκη για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της

Για τον σωτήριο ρόλο που έπαιξε η μητέρα της στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, η οποία ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα 21/2.

Δώρα Χρυσικού: «Ήταν πολλοί οι λόγοι που μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο»

δωρα χρυσικού

«Στη μάνα μου οφείλω τα πάντα, είναι η ασπίδα και το τόξο μου. Επί της ουσίας η μητέρα μου με έσωσε. Με βοήθησε με τον τρόπο που είχα ανάγκη να βοηθηθώ. Χωρίς καθόλου υστερία, χωρίς καθόλου να μου μεταδίδει το δικό της άγχος. Η μητέρα μου βρήκε όλους τους γιατρούς, έτρεξε, άνοιξε τον δρόμο για να μπορέσω να ιαθώ και να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Η ηθοποιός τόνισε επιπλέον πόσο σημαντική ήταν και η δουλειά για την ψυχολογία της εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Αν δεν είχα τη δουλειά και ένα deadline για τα γυρίσματα, νομίζω ότι θα είχα αφεθεί και θα είχα κυλήσει… Η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι κάτι που μου το είπαν οι γιατροί εξαρχής. Δεν είναι εύκολο, είναι ένα καθημερινό στοίχημα με τον εαυτό σου, διότι όταν βλέπεις το σώμα να φθείρεται και να μην έχεις δυνάμεις, αυτό σε καταβάλει. Η δουλειά βοηθάει πάρα πολύ».

«Ήθελα να δείξω την τσαλακωμένη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι καρκινοπαθής, αλλά παρ’ όλα αυτά το παλεύει. Θεωρούσα πως ίσως αυτό που εγώ βιώνω να μπορεί να αγγίξει κάποιους ανθρώπους», ανέφερε για τον λόγο που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα με την υγεία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top