«Ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις, η μητρότητα μου έσωσε τη ζωή»

Όσα αποκάλυψε η καταξιωμένη Ελληνιδα ηθοποιός

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Καλύτερα Δε Γίνεται

Για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες είναι μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ηθοποιούς με τεράστια καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση, με το κοινό να υποκλίνεται στο ταλέντο της

Θέμις Μπαζάκα: Η ηλικία, ο νεότερος σύντροφος κι ο θάνατος του αδελφού της

Η Θέμις Μπαζάκα μίλησε το πρωί του Σαββάτου στο Καλύτερα Δε Γίνεται για την υπερέκθεση, τη μητρότητα αλλά και τις τύψεις που αυτή της δημιούργησε.

Θέμις Μπαζάκα

Και ταλαντούχα και... προσγειωμένη η Θέμις Μπαζάκα

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στην αρχή της συνέντευξης: «Φοβάμαι την υπερέκθεση και την ενέργεια του ανθρώπου μαζεμένη όλη πάνω μου. Με βγάζει δηλαδή έξω από τα νερά μου. Αυτό που λένε πως "με κυνηγούν οι φωτογράφοι και δεν με αφήνουν σε ησυχία", συμβαίνει όταν λόγω υπερέκθεσης τους δίνεις το δικαίωμα».

«Όταν γύρισα από την Αμερική έχοντας κάνει παιδί, δε με φώναζε κανείς για δουλειά. Υπήρχε ένα είδος ζήλιας πίσω από όλο αυτό», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. 

Θέμις Μπαζάκα Ταμίλα Κουλίεβα

H Θέμις Μπαζάκα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα με την Ταμίλα Κουλίεβα

Ελληνίδα ηθοποιός: «Όλοι οι σύντροφοί μου με έχουν απατήσει»

«Το ότι έγινα μητέρα θεωρώ ότι είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα κι αυτό που μου έσωσε τη ζωή. Ήμουν ανήσυχο πνεύμα και κάπως πιο underground. Η μητρότητα με έβαλε σε ένα δρόμο κι όχι μόνο δε με σταμάτησε, αλλά μπορώ να πω ότι με ενέπνευσε και με βοήθησε», συμπλήρωσε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha. «Φυσικά μέσα από τις χιλιάδες δυσκολίες που είχα, γιατί ήμουν μόνη μου, δεν είχα σύντροφο καθώς μετά από τρία χρόνια χώρισα. Τότε έκανα πάρα πολλές δουλειες στο σινεμά, στην τηλεόραση και στο θέατρο οπότε ζούσα βουτηγμένη στις τύψεις. Έτρεχα σαν τρελή να προλάβω την κόρη μου για πέντε λεπτά, να την προλάβω να μιλήσουμε» δήλωσε η Θέμις Μπαζάκα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top