Σταύρος Σβήγκος: «Με είχε αγγίξει, ένιωθα βιασμένος πραγματικά!»

Η μαρτυρία του ηθοποιού για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σταύρου Σβήγκου στο Στούντιο 4

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Σταύρος Σβήγκος το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ιδιαίτερα δυσάρεστη εμπειρία που είχε στο παρελθόν σε οντισιόν από την οποία κι αποχώρησε αηδιασμένος, όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε.

Σταύρος Σβήγκος: Μίλησε για τη δική του εμπειρία όταν ήταν μόλις 18 ετών

Όπως εξομολογήθηκε: «Ήμουν 18 χρονών κι αντέδρασα φεύγοντας, αλλά πέρασαν μήνες για να καταλάβω τι μου συμβαίνει. Ήταν μια οντισιόν που με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ άβολα. Με είχε αγγίξει και σηκώθηκα κι έφυγα. Σταμάτησα την οντισιόν ευγενικά, ακόμα και τότε με μια σπρωξιά, με νεύρα πάρα πολλά και σηκώθηκα κι έφυγα». 

Σταύρος Σβήγκος

Ο Σταύρος Σβήγκος δεν τα παράτησε παρά τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε στην αρχή της καριέρας του

«Μέχρι να φτάσω στο σπίτι που τότε ζούσα ακόμη με τους γονείς μου, σκεφτόμουν πως θα αντιμετωπίσω τον πατέρα και τη μάνα μου. Ένιωθα βιασμένος πραγματικά κι ήθελα να κάνω μπάνιο. Όλο αυτό το πράγμα σε ένα παιδί, που δεν έχει ιδέα στα 17 ή στα 18 του χρόνια, δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Πέρασαν μήνες για να μπορέσω να το αποκωδικοποιήσω στον εγκέφαλο μου τι είχε γίνει και να μιλήσω στους δικούς μου. Έλεγα ότι μάλλον εγώ κάνω λάθος και μάλλον έτσι γίνεται», είπε στη συνέχεια. 

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Έχω περάσει ανδρολοχεία»

«Δεν το κατήγγειλα, αλλά βρέθηκα με άλλα τέσσερα άτομα που είχαν περάσει το ίδιο και το ανακοινώσαμε με κάποιον τρόπο. Ήταν αρκετό και νομίζω πως δεν υπάρχει πια στον χάρτη», συμπλήρωσε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top