Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Έχω περάσει ανδρολοχεία»

Έγινε πατέρας πριν από περίπου τρία χρόνια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σταύρου Σβήγκου

Τον Μάιο του 2018 ήρθε στον κόσμο ο γιος του, καρπός του έρωτά του με τη σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή.

Σταύρος Σβήγκος: Μίλησε για τη δική του εμπειρία όταν ήταν μόλις 18 ετών

Λίγο πριν την επιστροφή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο στον ΑΝΤ1, όπου έχει αναλάβει την παρουσίαση με τον Νικόλα Ράπτη, ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του, αλλά και τη σχέση του με τη θρησκεία.

Σταύρος Σβήγκος

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι χαζομπαμπάς και το δηλώνει!

«Η πατρότητα με έχει κάνει βούτυρο, βλέπω διαφήμιση και κλαίω… Έχω περάσει ανδρολοχεία, είχα ψιλοπρηστεί, έβλεπα κάτι κι έκλαιγα, εκεί καταλαβαίνεις τι θα πει αγάπη», είπε για την εμπειρία του ως πατέρας. 

Έλληνας ηθοποιός: «Παραλίγο να πλακώσω στο ξύλο σκηνοθέτη»

Για την αγωνία που είχε την περίοδο που ο γιος τους αντιμετώπισε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, εξομολογήθηκε: «Όταν δεν ξέρεις για δύο μήνες αν το παιδί σου θα ζήσει, ο καθένας αυτό θα έκανε… Ευτυχώς ήμασταν τυχεροί κι ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας». 

Ο Σταύρος Σβήγκος με τη σύντροφό του, Έλενα Αϊβαλή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός που παλιότερα είχε δηλώσει πως είναι άθεος, παραδέχτηκε πως το πρόβλημα υγείας του γιου δεν τον έκανε να αναθεωρήσει, τονίζοντας: «Η περιπέτεια της υγείας του γιου μου δε με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ο ίδιος σέβεται απόλυτα τις θρησκείες των άλλων και το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύουν.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Ο γάμος σε εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία»

Για το γεγονός ότι ο γιος του -τελικά- βαφτίστηκε, δήλωσε: «Δεν έχουμε κάνει θρησκευτικό γάμο, αλλά βαφτίσαμε τον γιο μας. Ήταν ανάγκη της Ελένης κι ήθελα να το σεβαστώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top