Γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Ο γάμος σε εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία»

Οι απίστευτες δουλειές που έχει κάνει στο παρελθόν

Έχει… σκάσει μύτη στην υποκριτική τα τελευταία χρόνια κι έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του.

Ο Σταύρος Σβήγκος που πρόσφατα έγινε πατέρας, μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha, ενώ είδαμε και για πρώτη φορά τη σύζυγό του, Ελένη.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε και την άποψή του για τους θρησκευτικούς γάμους.

Σταύρος Σβήγκος Ελένη Αϊβαλή

Ο ηθοποιός με τη σύζυγό του Ελένη Αϊβαλή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι άθεος από καθαρή άποψη. Για μένα ο γάμος σε μια εκκλησία είναι μια τεράστια κοροϊδία. Μια μεγάλη μπίζνα. Όπως και η βάπτιση. Τα λεφτά που φεύγουν, τεράστια. Με την γυναίκα μου έχουμε παντρευτεί σε δημαρχείο, μια χαρά. Επειδή η σύζυγός μου πίστευε και πιστεύει, το παιδί βαπτίστηκε. Έπρεπε κάπως να τα ισορροπήσουμε. Να γίνει και το δικό μου και το δικό της» είπε.

Σταύρος Σβήγκος: Δείτε για πρώτη φορά την εγκυμονούσα σύντροφό του - Έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση

Όσον αφορά στην καθημερινότητά του, τον κορωνοϊό και τη δουλειά του, δήλωσε: «Μετά από 13 χρόνια στο θέατρο, που δουλεύω συνέχεια, για πρώτη φορά δεν έχω ανασφάλεια από άποψη προτάσεων για δουλειά αλλά το μέλλον που κοιτάζω είναι μαύρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει το θέατρο. Αυτό παίζει με τη ζωή και την καθημερινότητα μου, την οικογένεια μου, την οικονομία μου. Τρομάζω. Δεν μπορώ να ονειρευτώ γενικά ή να μεγαλώσει η οικογένεια. Έχω κάνει φανοποιός και σουβλατζής πριν το θέατρο. Έχω ντραπεί για δουλειά μου στο θέατρο κι έλεγα πως έρχονται και πληρώνουν αυτό που κάνω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top