Βάσια Τριφύλλη: Όσα είπε για τη διαμάχη Σοφίας Παυλίδου - Μάνου Παπαγιάννη

Πρωταγωνιστούσε στην ίδια παράσταση

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, παίρνοντας για πρώτη φορά θέση στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη. Η καταξιωμένη ηθοποιός συμμετείχε στην παράσταση Πετάει Πετάει το 2017 στο θέατρο Χυτήριο, όπου κι έγινε το συμβάν.

Μάνος Παπαγιάννης: «Περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή»

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Βάσια Τριφύλλη: «Μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο, αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η φασαρία. Δε δικαιολογώ κανενός είδους βιαιότητες μεταξύ των καλλιτεχνών. Πόσο μάλλον χαστούκια και τέτοια... Είναι πολύ μακριά όλα αυτά από εμένα, ούτε να τα ακούω δε θέλω».

Η Βάσια Τριφύλλη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση Πετάει Πετάει

«Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους. Ούτε για εκείνην ούτε για εκείνον. Φαντάζομαι μόνο, επειδή δεν είχαμε πολλή δουλειά, είχαν εκνευριστεί… Δεν ξέρω τι συνέβαινε… Εν πάσει περιπτώση δεν έπεσε και η Τροία! Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. 

Τριφύλλη για Λιγνάδη: «Αν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος»

Σωτήρης Καλυβάτσης Βάσια Τριφύλλη Μάνος Παπαγιάννης Σοφία Παυλίδου Κόνι Μεταξά Ρέα Τουτουνζή

Σωτήρης Καλυβάτσης, Βάσια Τριφύλλη, Μάνος Παπαγιάννης, Σοφία Παυλίδου, Κόνι Μεταξά και Ρέα Τουτουνζή στα παρασκήνια του Χυτήριου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το νασηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι εσένα που είσαι συνάδελφος μου. Κατά τη γνώμη μου είναι διενέξεις μεταξύ δυο σκεπτόμενων ανθρώπων που δε θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσει χέρι ο ένας στον άλλον. Εκεί φτάνουν τα άκρα κι όχι η σκέψη και δεύτερον άνθρωποι είμαστε... Και θα τσακωθούμε και θα τα ξαναφτιάξουμε κι όλα θα γίνουν, αλλά μην το φτάνουμε στα δικαστήρια καλλιτέχνες άνθρωπο!ι», πρόσθεσε η Βάσια Τριφύλλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top