Μάνος Παπαγιάννης: «Περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή»

Η απάντηση στις νέες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Happy Day

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day, ο Μάνος Παπαγιάννης τοποθετήθηκε στην υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Σοφία Παυλίδου για την υπόθεση με τον Παπαγιάννη: Δεν υπάρχει ανατροπή

Κόνι Μεταξά Ρέα Τουτουνζή Μάνος Παπαγιάννης Σοφία Παυλίδου

Κόνι Μεταξά, Ρέα Τουτουνζή, Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου στην παράσταση Πετάει Πετάει

Η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη

«Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη», αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Η ηθοποιός θα καθίσει πρώτη στο εδώλιο

Παυλίδου - Παπαγιάννης: Πετάνε Πετάνε οι... μηνύσεις!

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση Πετάει Πετάει στο θέατρο Χυτήριο.

Η Παυλίδου μήνυσε αρχικά τον Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με τη σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top