Σοφία Παυλίδου - Μάνος Παπαγιάννης: Η ηθοποιός θα καθίσει πρώτη στο εδώλιο

Ανατροπή στην υπόθεση!

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή Το Πρωινό

Η Σοφία Παυλίδου κι ο Μάνος Παπαγιάννης θα συναντηθούν στα δικαστήρια, καθώς η ηθοποιός τον είχε κατηγορήσει για βιαιοπραγία εναντίον της. Όμως, σύμφωνα με το Πρωινό, οι ρόλοι θα αντιστραφούν.

Σοφία Παυλίδου: «Μου φαινόταν αδιανόητο να μην αντιδράσω στην κακοποίηση»

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ, στο εδώλιο θα καθίσει πρώτα  η Σοφία Παυλίδου, καθώς ο συνάδελφός της την κατηγορεί επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Βίκυ Κάβουρα, Μάνος Ιωάννου, Μαρία Κορινθίου, Σοφία Παυλίδου, Πέτρος Ξεκούκης, Μάνος Παπαγιάννης και Τέτα Καμπουρέλη στην πρεμιέρα της παράστασης Πετάει, Πετάει /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η κ. Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, εξήγησε στην εκπομπή: «Οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες. Δεν είναι οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίστηκε πριν από το άλλο. Ο κ. Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει τη συνάδελφό του για συκοφαντική δυσφήμιση μόνο. Όταν έγινε το περιστατικό του 2018 τη μήνυσε δίνοντας τη δική του εκδοχή, ισχυριζόμενος ότι και ο ίδιος υπέστη επίθεση».

Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης»

«Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη κι αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο», κατέληξε η κ. Παναγοπούλου.

Η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη

Υπενθυμίζουμε ότι το 2018 η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον Μάνο Παπαγιάννη στο θέατρο Χυτήριο, συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης Πετάει Πετάει, όπου συμπρωταγωνιστούσαν, κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια. 

Σοφία Παυλίδου: «Δεν είχα τους ανθρώπους του χώρου, αλλά δεν ήμουν μόνη!»

Σύμφωνα με την γνωστή ηθοποιό, ο συνάδελφός της την έβρισε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο Μάνος Παπαγιάννης αρνήθηκε πως τα πράγματα έγιναν όπως τα παρουσιάζει η Σοφία Παυλίδου, δηλώνοντας τότε ότι σκόπευσε να κινηθεί κι εκείνος νομικά, όπως κι έκανε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top