Άννα Μενενάκου: «Έλεγα, “Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με”»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για την κακοποίηση που δέχτηκε

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή «After Dark» προβλήθηκε σήμερα μέσα από το Happy Day, στο οποίο η ηθοποιός Άννα Μενενάκου μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε η ίδια και εξήγησε γιατί δεν είχε μιλήσει τότε. 

Σωτήρης Τσαφούλιας - Άννα Μενενάκου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

«Στον χώρο δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση παρά βλακείες που έτυχε να μπορέσω να αντιμετωπίσω, μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο αλλού και δε μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Δεν ήταν βιασμός αλλά ήταν άσχημο πράγμα. Φοβήθηκα. Ποιο τσαγανό; Όχι τσαγανό δεν υπήρχε, δεν ήξερα πού να κρυφτώ, δεν ήξερα τι να κάνω. Έλεγα, “Θεέ μου σε παρακαλώ, γλίτωσέ με”.  Δε μίλησα, φοβήθηκα, ντράπηκα, σκέφτηκα “πώς θα το πω στη μαμά μου αυτό;” γιατί θα στεναχωρηθεί» είπε η ηθοποιός.

«Και σε ποιον να το έλεγα μετά από αυτές τις μέρες; Θα μου έλεγαν, “εσύ γιατί πήγες εκεί; Γιατί βγήκες ραντεβού;”, ε δε βγήκα πάντως για να με βιάσουν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Στον χώρο έχουν γίνει κάποιες μικροβλακείες όταν ήμουν μικρή και πραγματικά με φόβισαν. Απειλές τύπου, “δε θα ξαναβρείς ποτέ δουλειά, θα σε σβήσω από τον χάρτη”. Είναι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές καταγγελίες και στο ΣΕΗ, έχει πάρει τον δρόμο του όπως και οι υπόλοιποι. Βλέπεις έναν άνθρωπο και λες τι ωραία πράγματα μας είπε και αυτός ο άνθρωπος έχει βιάσει παιδάκια, αγόρια, κορίτσια..» ανέφερε τέλος η Άννα Μενενάκου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top